Αύριο (18/3) ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να καθήσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό κατά συρροή και δύο απόπειρες.

Όπως έγινε γνωστό χθες, από την εκπομπή «Πρωινό», στη δίκη μεταξύ άλλων, θα καταθέσει εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη και ένας μαιευτήρας-γυναικολόγος, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» στην υπόθεση.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης, ο συγκεκριμένος μάρτυρας πρόκειται να ρίξει “βόμβες” στην υπόθεση και “ολοι θα πέσουμε από τα σύννεφα”. “Δεν μιλάω για ιατροδικαστική εξέταση”, τόνισε με νόημα ο δημοσιογράφος.

Σήμερα, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 επανήλθε με νέο ρεπορτάζ, αναφέροντας πως δύο γυναίκες θα καταθέσουν μαζί με τον γιατρό, μιλώντας για τη δική τους εμπειρία. Οι συγκεκριμένες γυναίκες θα μιλήσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, για προβλήματα υγείας που είχαν, ενώ ο γιατρός αναμένεται να καταθέσει πως έλαβε χρήματα από τον ίδιο τον Πέτρο Φιλιππίδη για τις υποθέσεις αυτές.

Θα ζητήσει διακοπή ο Δημητρακόπουλος – «Δυσκολεύεται και να περπατήσει»

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στην ίδια εκπομπή, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ και εξαπολύοντας επίθεση στον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη, λέγοντας πως μεταδίδουν ψευδείς πληροφορίες και κάτι τέτοιο είναι «ανεπίτρεπτο πριν την έναρξη της δίκης».

«Υπάρχει και το όνομα του γυναικολόγου και των γυναικών», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σημείωσε επίσης πως ο γνωστός ηθοποιός είναι σε πολύ κακή κατάσταση, λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και αύριο, Παρασκευή, δεν θα παραστεί στο δικαστήριο. «Εχει χάσει πάρα πολλά κιλά, δυσκολεύεται ακόμα και να περπατήσει», τόνισε ο δικηγόρος.

«Εχει διαύγεια πνεύματος, αλλά σωματικά δεν είναι σε θέση να παραστεί στο δικαστήριο, καθώς έχει δυσκολία ακόμη και στην κίνηση του, μετά και από την απώλεια πολλών κιλών το τελευταίο διάστημα».

Ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ακόμη πως δεν μπορεί να ξεκινήσει η δίκη και να απουσιάζει από αυτήν το βασικό πρόσωπο της, που είναι ο κατηγορούμενος, λέγοντας πως εάν γίνει δεκτό το αίτημα για διακοπή, θα ζητήσει από τον Πέτρο Φιλιππίδη, στην επόμενη δικάσιμο που θα οριστεί, να παραστεί στο δικαστήριο, ακόμη και εάν μετακινηθεί με αναπηρικό αμαξίδιο.

«Αν δεν ήμουν πεπεισμένος ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν θα τον εκπροσωπούσα», υπογράμμισε.