Ο Γιώργος Λιάγκας είπε σήμερα (16/6) στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι καλά αφού η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.
ΟΠέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου την ερχόμενη, Παρασκευή 18 Μαρτίου. Ο ηθοποιός κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Το πρωί της Τετάρτης, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια σημαντική αποκάλυψη για την υγεία του ηθοποιού.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό» έκανε λόγο για ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο ηθοποιός. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα Ο Γιώργος Λιάγκας είπε τα εξής:

 

«Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί. Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό.»

Ο παρουσιαστής κατέληξε λέγοντας:

 

«Εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει. Η πρόθεση του δικηγόρου του είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή.»

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι αναμένεται να καταθέσει η ηθοποιός

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και μόλις γύρισα το κεφάλι μου τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνό από τη μέση και κάτω. Σοκαρίστηκα από το θέαμα αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δε του ξαναμίλησα από τότε».

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη έχουν κληθεί να καταθέσουν υπέρ εκείνων που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, ωστόσο, δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα στην τηλεοπτική κάμερα και να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.