Παραιτήθηκε και ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Νίκος Ιωάννου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δήλωσε την παραίτησή του από την υπεράσπιση της κατηγορουμένης.

«Μετά τη σημερινή παραίτηση του μέχρι τώρα συνηγόρου της κ. Πισπιρίγκου, εξαιρετικού συναδέλφου κ.κ. Απόστολου Λύτρα, το Γραφείο μας έλαβε εντολή επικοινωνίας με την κατηγορουμένη από τους οικείους της.

Κατόπιν διεξοδικής συζήτησης μεταξύ του κ. Ιωάννου και της κ. Πισπιρίγκου σήμερα στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, και προ της μελέτης της δικογραφίας, τα μέρη αποφάσισαν από κοινού να μην αναλάβει το Γραφείο μας την υπεράσπιση.

Λόγω της σύντομης αυτής εμπλοκής μας στην υπό κρίσιν υπόθεση, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ποινική διαδικασία είναι η μόνη οδός ανεύρεσης της αλήθειας, και η ψυχραιμία είναι ο πυλώνας που φωτίζει τη δύσβατη αυτή οδό».

Υπενθυμίζεται πως λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της 33χρονης χθες, ο Απόστολος Λύτρας που ήταν νομικός της σύμβουλος, παραιτήθηκε. Έπειτα, η οικογένεια της 33χρονης, η οποία την υποστηρίζει, τηλεφώνησε σήμερα το πρωί στον κύριο Ιωάννου και του ζήτησε να την υπερασπιστεί.

Ο δικηγόρος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ

Ο Νίκος Ιωάννου είχε αναλάβει την υπεράσπιση της μητέρας της μικρής Άννυ την οποία είχε σκοτώσει και τεμαχίσει ο πατέρας της, υπόθεση που είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού, καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.