Ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του πριν από μία εβδομάδα και συγκεκριμένα τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Ο 31χρονος ηθοποιός έφυγε ξαφνικά όταν η μοτοσυκλέτα του συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας. Ο θάνατός του όπως ήταν φυσικό σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Σήμερα η καλή του φίλη και συνάδελφος, Φωτεινή Αθερίδου λέει το δικό της «αντίο» στον Πάνο Νάτση.

«Θα σε αποχαιρετήσω τώρα φίλε μου καλέ. Θα σε βγάλω από το μυαλό μου που κοντεύει να σπάσει και θα σε κρατήσω στην ψυχή μου! Είμαι σίγουρη ότι δεν έφυγες για να μας δυστυχήσεις. Έφυγες πρώτος και καλύτερος για να μας δείξεις πόσο μικρή είναι η ζωή. Μια ανάσα. Κράτησε την και ερχόμαστε κι εμείς να κάνουμε παρέα και να κουτσομπολέψουμε! Μέχρι τότε έχε γεια. Η Κουφή σου», γράφει στο μήνυμά της η Φωτεινή Αθερίδου, καθώς μοιράζεται φωτογραφίες χαρούμενες στιγμές με τον Πάνο Νάτση.

Ο αποχαιρετισμός του Γιώργου Καπουτζίδη

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε τα τελευταία χρόνια στην παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του». «Αυτή είναι η πρώτη παράσταση που γίνεται σε αυτό το θέατρο χωρίς τον Πάνο που έχει φύγει. Πριν από δυο μέρες ήταν εδώ και λάμβανε και αυτός το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο. Και σήμερα είμαστε εμείς εδώ. Και είναι λίγο περίεργη η ζωή μας. Γιατί αφήνουμε τις ζωές μας. Μπαίνουμε στις ζωές κάποιων άλλων και ξεχνιόμαστε και μετά επιστρέφουμε στις ζωές μας. Αλλά ο Πάνος δε θα επιστρέψει στη δική του, αλλά θα είναι πάντοτε μέσα μας. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν εδώ σήμερα. Ήσασταν ένα υπέροχο κοινό. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ένας σπάνιος άνθρωπος. Ένα καταπληκτικό παιδί», είπε βουρκωμένος ο Γιώργος Καπουτζίδης λίγες μέρες μετά το δυστύχημα.

Νωρίτερα και η ηθοποιός Κατερίνα Βρανά είχε μιλήσει για τον άτυχο ηθοποιό στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha