Στο πένθος έχει βυθιστεί η καλλιτεχνική οικογένεια του ηθοποιού που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα του Σάββατου. Ο Πάνος Νάτσης σε ηλικία μόλις 31 ετών, σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα ενώ σύμφωνα με ξάδερφό του η μητέρα δεν γνωρίζει ότι έχασε τον μοναχογιό της. «Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της. Ποιος θα τολμήσει να το πει;», ανέφερε συντετριμμένος.

Ο ξάδερφος του «λύγισε» μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star.

«O θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους , πάντα με τη θετική αύρα, να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε, το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί», δήλωσε.

«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό; Kαμία. Αυτό που θέλαμε εμείς όλοι… να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε. θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά. Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος».

 

«Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα. Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της. Ποιος θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη», τόνισε.

Στο μεταξύ, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα, που κόστισε τη ζωή στον ηθοποιό Πάνο Νάτση, ερευνούν οι αρχές.

Το δυστύχημα έγινε στις 6:45 το πρωί του Σαββάτου (29/1), όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε ο ηθοποιός, συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, στο Μεταξουργείο.

Το φορτηγό κατέβαινε την οδό Δεληγιώργη και ο Πάνος Νάτσης την οδό Κεραμεικού.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για παραβίαση stop. Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο newsit.gr, ο Πάνος Νάτσης είδε το stop την τελευταία στιγμή, πάτησε φρένο, αλλά η μηχανή γλίστρησε, λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και, στη συνέχεια, έπεσε στην αριστερή πλευρά του φορτηγού.

Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος.

Ο οδηγός του φορτηγού παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη από την Τροχαία, που τον οδήγησε στον «Ερυθρό Σταυρό» για αλκοτέστ. Ωστόσο δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.