Φοράτε μάσκαρα καθημερινά στις βλεφαρίδες; Εδώ είναι μερικές συμβουλές περιποίησης βλεφαρίδων που πρέπει να ακολουθείτε!

Με τα μάτια να είναι το κεντρικό χαρακτηριστικό του προσώπου, το μόνο που αρμόζει είναι να τους δίνουμε προσοχή. Γι’ αυτό όλοι θέλουμε μία μάσκαρα. Ωστόσο, όσο και αν είναι αναμφισβήτητο βασικό στοιχείο μακιγιάζ στο οπλοστάσιο κάθε γυναίκας, η καθημερινή χρήση μάσκαρα μπορεί να έχει δυσάρεστα αποτελέσματα στα μάτια σας. Ειδικά αν συνοδεύεται χωρίς την κατάλληλη φροντίδα.

Η μάσκαρα όχι μόνο στεγνώνει τις βλεφαρίδες σας, αλλά έχει επίσης αποδειχθεί κλινικά ότι κάνει πιο λεπτές τις βλεφαρίδες σας. Ως εκ τούτου, οι αποτελεσματικές συνήθειες περιποίησης των βλεφαρίδων είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί ότι οι βλεφαρίδες σας παραμένουν πλούσιες, δυνατές και υγιείς .

#1 Ενυδατώστε τις βλεφαρίδες σας

Οι βλεφαρίδες χρειάζονται  ενυδάτωση! Πρέπει να ενυδατώσετε  τις βλεφαρίδες με φυσικές ουσίες όπως λάδι καρύδας, καστορέλαιο και βαζελίνη. Αυτό αντισταθμίζει την καταστροφική υπερβολική χρήση της μάσκαρα.

#2 Επένδυση σε ένα primer για μάσκαρα

Ένα καλό primer μάσκαρα μόνο μπορεί να δημιουργήσει μια καλύτερη εφαρμογή μάσκαρα Όμως μπορεί επίσης να προστατεύσει και να ενισχύσει τα τσίνορά σας . Ως εκ τούτου, εάν είστε καθημερινός χρήστης μάσκαρα, είναι ιδανικό να έχετε ένα ποιοτικό primer μάσκαρα. Έτσι θα προετοιμάζει θα τις θρέφει για να είναι πιο γεμάτες, πιο δυνατές και πιο πυκνές.

#3 Επιλέξτε τη μάσκαρα σας με σύνεση

Με έναν αναρίθμητο αριθμό τοξικών συστατικών στα καθημερινά μας προϊόντα μακιγιάζ, μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε μια ποιοτική μάσκαρα που δεν θα βλάψει . Αποφύγετε τις μάσκαρες που περιέχουν επιβλαβή συστατικά όπως φορμαλδεΰδη, συνθετικές βαφές και πίσσα!

#4 Αποφύγετε να τρίβετε τα μάτια σας

Μπορεί να είναι δελεαστικό να τρίβεις τα μάτια μετά από μια κουραστική μέρα στο γραφείο. Όμως αυτή η φαινομενικά προφανής συμβουλή θα αποτρέπει το σχηματισμό λεπτών γραμμών και ρυτίδων κάτω από τα μάτια. Και φυσικά θα σε εμποδίζει να τις κάνεις εύθραυστες και ξηρές.