Ο πασίγνωστος ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, μίλησε για την περίοδο, που ο ίδιος επιθυμούσε να απομακρυνθεί από τον χώρο της υποκριτικής και τη δημοσιότητα.

Ο ηθοποιός, που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», είπε μεταξύ άλλων, ότι έχει ηρεμήσει πλέον και είναι δύσκολο για κάποιον να τον εκνευρίσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τις στιγμές που θέλησε να απομονωθεί κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Μετά τους Ψίθυρους Καρδιάς και το Σημάδι του έρωτα είχα πάει στο Καϊμακτσαλάν και έμεινα 6 μήνες μόνος του, κουράστηκα. Δεν το ήξερα καλά το έργο της δημοσιότητας αλλά πιστεύω ότι το διαχειρίστηκα με ταπεινότητα και σωφροσύνη λόγω του έντονου έντιμου ή άτιμου βίου που είχα.

Είχα τη γνώση να είμαι βιδωμένος στη γη και να μην παίρνει το κεφάλι μου αέρα από διάφορα εγκώμια τα οποία είναι ευκαιριακά και δεν στέκουν πουθενά. Ο κόσμος ξεχνάει πολύ γρήγορα», είπε αρχικά ο ηθοποιός και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μου έχει συμβεί πολλές φορές να με βγάλει κάποιος εκτός εαυτού, είναι καθημερινότητα. Όσο μεγαλώνεις και ωριμάζεις, νομίζω τα αντιμετωπίζεις με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Έχω ηρεμήσει πλέον πολύ δύσκολα μπορεί να με νευριάσει κάποιος».

«Στην πρώτη καραντίνα δούλεψα και σαν μαραγκός και έβαφα σπίτια και εκεί που πήγαινα με αναγνώριζαν και έμεναν άφωνοι», είπε τέλος, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.