Πριν λίγο καιρό ο τραγουδιστής, Θάνος Καλλίρης είχε μιλήσει για πεντέμιση χρόνια «σκλαβιάς» με την  Ναταλία Γερμανού! Γι’ αυτό και στην εκπομπή που προβλήθηκε την Κυριακή (10/4) η δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, του τη φύλαγε!

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε την απίστευτη ιστορία πίσω από τους στίχους του τραγουδιού «Ο νέος είναι ωραίος», στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», το οποίο τραγούδησε ο πρώην σύζυγός της, Θάνος Καλλίρης, με τον Λάμπη Λιβιεράτο, με αφορμή το Chart Show στον Alpha.

H Δέσποινα Βανδή μέσα από το «Chart Show» τίμησε τα 30 τραγούδια που οι στίχοι τους έγιναν ατάκες και σλόγκαν. Στην εκπομπή βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης και ο Χρήστος Δάντης που ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια τους. Ο πρώτος μάλιστα είπε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια της δεκαετίας του 90’, ενώ με το κομμάτι «Ο παλιός είναι αλλιώς» βρέθηκε στο νούμερο 3 του chart. Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της προέβη σε μια απροσδόκητη αποκάλυψη για τον πρώην αγαπημένο της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, την ιστορία ακούει για πρώτη φορά και ο πρώην σύζυγός της, Θάνος Καλλίρης, αφού δεν του είχε αποκαλύψει τίποτα, εκείνη την εποχή, διότι μπορεί να μην δεχόταν να τραγουδήσει το τραγούδι.

Ο Θάνος Καλλίρης δεν γνώριζε το παρασκήνιο πίσω από το τραγούδι που του έγραψε η Ναταλία Γερμανού

Όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά«μέχρι σήμερα που θα σας πω την ιστορία, δεν την ξέρει κανείς. Ο Θάνος θα τη μάθει τώρα, τριάντα χρόνια μετά. Όταν ήμουν με τον Θάνο με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος. Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ και εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα για ένα διάστημα. Να την κάνω την κουτσουκέλα ή να μην την κάνω; Τελικά παρέμεινα πιστή γιατί… ο παλιός είναι αλλιώς».