Το ζευγάρι που το τελευταίο διάστημα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού (;) ο θεατρικός παραγωγός – μουσικός Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του Ιλάειρα Ζήση ανοίγουν στο ΟΚ το εντυπωσιακό τους σπίτι και μιλούν για τη γνωριμία, τον έρωτα, τον επικείμενο γάμο και λόγους που, εκτός από το παρόν φιλοδοξούν να μας απασχολήσουν και στο άμεσο μέλλον.

Το ζευγάρι μένει στην Καλλιτεχνούπολη της Ραφήνας και πώς αλλιώς άλλωστε! Το σπίτι τους εκ πρώτης όψεως θυμίζει λίγο… Πατούλη αλλά ευτυχώς τα νιάτα της Ιλάειρας έσωσαν την κατάσταση!

Ωστόσο τα δύο νεαρά παιδιά μίλησαν για τη σχέση τους αλλά και για το κάρμα που τους ενώνει. Η Ιλάειρα είπε το εξής. «Πριν από λίγα χρόνια είχα πάει στην Κύπρο να σπουδάσω Φυσιοθεραπεία. Περπατούσα με τη μαμά μου σε μια πλατεία της Λευκωσίας και κάποια στιγμή βλέπω έναν άνθρωπο άστεγο. Του πρόσφερα λίγα χρήματα και μου χάρισε μια εικόνα. Ήταν του Αγίου Ανδρέα. Δεν έδωσα πολλή σημασία τότε. Πριν από λίγο καιρό πήγαμε με τον Μαυρίκιο στην Κύπρο και ενώ είχε άπειρες εκκλησίες να διαλέξουμε για τον γάμο μας, γύρισε και μου είπε «θέλω να ακολουθήσω το συναίσθημά μου και να παντρευτώ στην εκκλησία που με πήγαινε η γιαγιά μου μικρό, εκεί που ήμουν παπαδάκι και πρωτοέψαλα». Η εκκλησία αυτή είναι ο Άγιος Ανδρέας…»

Μαυρίκιος Μαυρίκιου: Την πέτυχε στα τέσσερα να προσεύχεται!

«Τις πρώτες μέρες που ήρθε η Ιλάειρα στο σπίτι έπαθα σοκ γιατί την έψαχνα κάποια στιγμή και τη βρήκα στο σαλόνι. Είχε γονατίσει μπροστά στο εικονοστάσι και προσευχόταν. Και λέω «Χριστέ μου, τι καλό κορίτσι έχω βρει!». Εμένα να φανταστείς, ο ένας παππούς μου ήταν ψάλτης κι ο άλλος ιερέας. Και κάθε Κυριακή ήμασταν στην εκκλησία. Πραγματικά, έχουμε μια πολύ έντονη σχέση με τον Θεό και τον νιώθουμε δίπλα μας. Ακόμη και όλο αυτό που ζούμε, θα το χαρακτήριζα θεϊκό σε όλα τα επίπεδα. Αυτό το καρμικό που είπες πριν εμείς δεν το τοποθετούμε μόνο σε μια ενέργεια, πιστεύουμε ότι έχει χέρι θεϊκό. Ήταν γραφτό να συναντηθούμε, με επόμενο στόχο τώρα μια μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια.»

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ που κυκλοφορεί εκτάκτως την Παρασκευή με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».