Η Μαρία Ματσούκα γιορτάζει τα πρώτα γενέθλια του γιου της, καρπό του έρωτά της με τον Θέμη Γιαννιτσά και θέλησε να ευχηθεί στον γιο της για τα πρώτα του γενέθλια με τον πιο τρυφερό τρόπο. Έτσι δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τη γέννα της, το οποίο συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, στα οποία τη βλέπουμε μέσα στο μαιευτήριο, λίγα λεπτά πριν γεννήσει και στα επόμενα αγκαλιά φαίνεται να ποζάρει αγκαλιά με τον γιο της.

«Η στιγμή που γεννάω… Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την γέννηση του γιου μου και από εκείνη την στιγμή, νιώθω να είμαι ένας άλλος άνθρωπος! Ο λόγος που ανεβάζω αυτό το βίντεο είναι γιατί λαμβάνω συνεχώς μηνύματα από μέλλουσες μανούλες που φοβούνται τον φυσιολογικό τοκετό και σκέφτονται την καισαρική τομή – δίχως να συντρέχει ιατρικός λόγος- Φίλες μου δεν θα άλλαζα με τίποτα στον κόσμο τον φυσιολογικό τοκετό, ήταν η πιο σπουδαία εμπειρία της ζωής μου.

Θα θυμάμαι την γέννηση του γιου μου πάντα με ευγνωμοσύνη και με κάθε λεπτομέρεια! Ναι φοβήθηκα, αλλά σας το υπόσχομαι αξίζει… Έκλαψα, γέλασα, συγκινήθηκα, αξέχαστες πανέμορφες στιγμές. Εάν δεν συντρέχει ιατρικός λόγος μην απορρίψετε το θαύμα του φυσιολογικού τοκετού!!! Όταν ρώτησα τον γιατρό μου και εγώ στην αρχή της εγκυμοσύνης για το επίμαχο θέμα, μου είπε χαρακτηριστικά, «εάν όλα είναι φυσιολογικά δεν υπάρχει περίπτωση Καισαρικής – ξέχασε το, δεν κάνω τέτοια εγώ, με ραντεβού και ιστορίες. Ότι μέρα είναι , ότι ώρα είναι θα είμαι στο μαιευτήριο δίπλα σου!!! Να σημειώσω ότι ήταν να γεννήσω την ημέρα της Αναστάσης», έγραψε.