Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζένη Μπαλατσινού μίλησε σε συνέδριο μαιευτικής και μέρος από όσα είπε προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 9/3 στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Happy Day».

Η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στις τέσσερις εγκυμοσύνες της και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η μαία της σε αυτές, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισε ειδικά στην τελευταία.

 

«Έχω περάσει από όλες τις φάσεις του τοκετού. Έχω κάνει δυο φυσιολογικούς τοκετούς και δυο καισαρικές, η τελευταία με πολύ μεγάλη δυσκολία. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τις τέσσερις εγκυμοσύνες μου, και για τους τέσσερις τοκετούς στη μαία μου. Είναι μια γυναίκα παλικάρι. Αν δεν είχα εκείνη, δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βιώσω τόσο ωραία τις εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς και τόσο ανώδυνα την τελευταία που ήταν αρκετά δύσκολη.

Θέλω να πω ότι η συμβουλευτική που έχουμε από τη μαία μας, και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και μετά είναι πολύ σημαντική. Εμείς οι γυναίκες έχουμε έναν άλλο κώδικα» είπε μεταξύ άλλων η Τζένη Μπαλατσινού.

H Τζένη Μπαλατσινού παραχώρησε πριν μερικές μέρες μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Vogue όπου μίλησε για τη μητρότητα στα 50 ενώ εξήγησε πώς κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να μη συνδέσει το όνομά της με τους δυο γάμους της αλλά να την αναγνωρίζουν όλοι με το δικό της όνομα. Η ίδια αναφέρθηκε στο φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα αλλά και για τον γιο της Παναγιώτη – Αντώνιο.

Είμαι η Τζένη Μπλατσινού

Μιλώντας για το επώνυμό της το οποίο έχει κρατήσει λέει: «Δεν ήταν σκοπός μου να προσθέσω ακόμη ένα επώνυμο. Πόσω μάλλον να αλλάξω το δικό μου. Ξεκίνησα, άλλωστε, να εργάζομαι από πολύ μικρή και πάντα στηριζόμουν στα πόδια μου. Γενικότερα, δεν πίστευα και δεν πιστεύω στην κυρία του κυρίου. Θεωρώ ότι δυο άνθρωποι ενώνονται για να συμπορευτούν και να εξελιχθούν, αυτή είναι η ουσία της σχέσης ή του γάμου. Πιστεύω ότι τα ζευγάρια που έχουν διάρκεια είναι αυτά της ίδια δυναμικής και εξέλιξης, που αφήνονται στην αλήθεια τους. Στο “άφημα” είναι που η σχέση ή ο γάμος ισχυροποιοπύνται. Εκεί που υπάρχει αλήθεια, υπάρχει και χτίζεται εμπιστοσύνη».

Ξύπνημα στις 6

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε γαι την καθημερινότητά της: «Το πρόγραμμά μου ξεκινάει στις 6 το πρωί. Η καλύτερη ώρα είναι μόλις ξυπνάω και αμέσως πάω στο κρεβάτι του μωρού, για να τον αγκαλιάσω, να τον μυρίσω. Μετά ξυπνάω τον μεγάλο γιο, για να τον πάω στην προπόνηση που έχει πριν από το σχολείο. Ύστερα γυμναστική και στη συνέχεια ξεκινάει η δουλειά. Αργά το μεσημέρι θα πάω να πάρω τον Μάξιμο, πάλι από την προπόνηση μετά το σχολείο, θα γυρίσουμε στο σπίτι και οι ώρες θα είναι αφιερωμένες στο μωρό και τα μαθήματα του Μάξιμου. Μπαινοβγαίνω στα δωμάτια και ταυτόχρονα δουλεύω από το κινητό. Ανάλογα και με το πρόγραμμα του Βασίλη, που καθημερινά είναι επιβαρυμένο, πάντα βρίσκουμε έστω και λίγο χρόνο για εμάς».