Λίνα Σακκά: ΣΟΚ! Έχασε τη μητέρα της ενάμιση μήνα μετά τον πατέρα της. Απέραντη θλίψη για την ηθοποιό Λίνα Σακκά. Η πασίγνωστη ηθοποιός, μόλις ενάμιση μήνα μετά το θάνατο του πατέρα της, έχασε και τη μητέρα της.
Η αγαπημένη ηθοποιός που θρηνεί για την απώλεια, αποχαιρέτησε τη μητέρα της με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook και το τραγούδι «Να με θυμάσαι και να μ΄ αγαπάς» της Μελίνας Μερκούρη.

«Πλατύ ποτάμι η αγάπη και βαθύ. Κουράστηκε και πάει να κοιμηθεί!! Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας. Να με θυμάσαι και να με αγαπάς!!! Μανούλα μου!! Αιώνια αγάπη μου!!» έγραψε η Λίνα Σακκά.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πατέρας μου, ο ήρωας μου, το είδωλο μου, μου δίδαξε αγάπη, μου δίδαξε σεβασμό, μου δίδαξε να σέβομαι την διαφορετικότητα ,πίστεψε σε εμένα και υποστήριξε τα όνειρα μου, δε μου αρνήθηκε ποτέ τίποτα, αλλά ήταν πάντα εκεί παρόν για να με προστατεύει!!Ευχαριστώ τον θεό που με ευλόγησε με έναν υπέροχο πατέρα, ελπίζω να γίνω τόσο καλός γονιός και εγώ για το παιδί μου!!!ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΜΟΥ!!!ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ» είχε γράψει στο στο Facebook η ηθοποιός για τον πατέρα της.

Στο μεταξύ, η ηθοποιός είχε χάσει τον πατέρα της τον περασμένο Δεκέμβριο. Η ίδια είπε μέσω ενός post στους διαδικτυακούς της φίλους τη δυσάρεστη είδηση. Μάλιστα, ανέβασε μία συγκινητική ανάρτηση και μίλησε για τον πατέρα της ως τον άνθρωπο που είναι ο ήρωας της. Εκείνος την έμαθε να αγαπά, να νιώθει σεβασμό και να αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα.