Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ανακαλύπτει το ένοχο μυστικό του Κωνσταντίνου. Μια απρόσμενη σύμπτωση στη Γη της Ελιάς του Mega, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες. Ο Ισίδωρος συνειδητοποιεί πως ο Κωνσταντίνος κρύβει κάτι σκοτεινό πίσω από την εικόνα του φιλήσυχου συμβολαιογράφου. Ωστόσο ο Κωνσταντίνος τον κρατάει στο χέρι με το μυστικό της διαθήκης δεδομένο πως δεν θα αποκαλύψει όσα έμαθε.

Η Γη της Ελιάς

Ο Αποστόλης πιέζει τον Λεωνίδα να προχωρήσει τη σχέση του με την Άννα, γεγονός που τον αγχώνει και τον οδηγεί σε μια περίεργη εξαφάνιση. Από την άλλη ο Ανέστης δηλώνει στην Ελένη πως θέλει να φτάσουν μέχρι τον γάμο. Εκείνη του ξεκαθαρίζει «Ανέστη μου δεν σκοπεύω να προχωρήσω σε κανένα γάμο μαζί σου μέχρι να βεβαιωθώ ότι δεν είσαι πια αλκοολικός» του λέει. Τέλος, η Αρετή ασκεί κάθε είδους συναισθηματική πίεση και γοητεία για να πείσει τον Στάθη να γυρίσει κοντά της.

Ο Φίλιππος, μετά από μεγάλη προσπάθεια, πείθει την Βασιλική να γυρίσουν πίσω την Αρεόπολη. Η Αρετή, νιώθει ότι βάλλεται από παντού. «Έλα Στάθη μου. Ότι έγινε έγινε. Γύρισε πίσω στην οικογένειά σου» του λέει. Εκείνος όμως αρνείται πεισματικά.

Η Χάιδω υποδέχεται στο σπίτι της τη Βασιλική και είναι δίπλα της σαν πραγματική μητέρα. Η Ιουλία κι ο Γιώργης γυρίζουν από το Παρίσι. Κάνουν επισκέψεις και δίνουν τα δώρα που έφεραν. Όλοι βλέπουν ένα ευτυχισμένο, νιόπαντρο ζευγάρι, αγνοώντας την πραγματική ψυχική διάθεση της Ιουλίας. Την ίδια ώρα η Βασιλική προσπαθεί να προσαρμοστεί στο καινούριο της σπίτι ενώ ο Φίλιππος την πιέζει να κυκλοφορήσουν έξω μαζί.

Τέλος, μια απρόσμενη σύμπτωση, θα αποκαλύψει στον Ισίδωρο τις ύποπτες «δουλειές» του Κωνσταντίνου, αλλάζοντας από ΄δω και πέρα τις μεταξύ τους ισορροπίες.