Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και η εφτά μηνών κόρη της! Η παρουσιάστρια και μανούλα Μαρία Ηλιάκη είναι σε καραντίνα την τελευταία εβδομάδα. Η ίδια βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και για αυτό το λόγο δεν ήταν στο πλατό της  εκπομπής του MEGA «Τι λες τώρα».

Ωστόσο η παρουσιάστρια ήταν σχεδόν… «ζωντανά» αφού βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή.  Η Μαρία περιέγραψε τα συμπτώματα που τα ταλαιπωρούν όμως έκανε και μία ακόμα αποκάλυψη! Η παρουσιάστρια είπε  πως θετική στον κορονοϊό είναι και η επτά μηνών κορούλα της, Κατερίνα.

«Το νινί μου είναι και αυτό με Covid. Εγώ σας το είχα πει για τις πέντε μέρες, μην το πιστεύετε. Δεν με ακούσατε. Είμαι και σήμερα θετική, 7η ημέρα. Την Δευτέρα βγήκε θετικό και το μωρό. Οπότε είμαστε εδώ παρέα και οι δύο θετικές. Ο πυρετός έπεσε και στην μπέμπα. Είμαστε λίγο καλύτερα. Το μωρό δεν έχει έντονα συμπτώματα, ευτυχώς, αλλά δεν παύει να είναι θετική και αυτό είναι ανησυχητικό. Το ξέρω είναι καλά, αλλά το λέω για την ψυχολογία μου» είπε η Μαρία Ηλιάκη στον αέρα του «Τι λες τώρα!».

Επίσης να πούμε εδώ ότι τις γιορτές η παρουσιάστρια είχε βρεθεί μαζί με την κόρη της στον μπαμπά της οικογένειας. Ο  Στέλιος Μανουσάκης είναι γιατρός σε κλινική της Ζυρίχης. Έτσι οι τρεις τους είχαν την ευκαιρία να γιορτάσουν ως οικογένεια!