Ο Λάκης Γαβαλάς, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες και  fashion icon, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star στο Star.

Ο πρώην κρατούμενος των φυλακών λόγω χρεών, μίλησε τόσο για το κομμάτι της μόδας στη χώρα μας όσο και για τη ζωή του που άλλαξε ριζικά όταν φυλακίστηκε για χρέη στο Δημόσιο.

Αρχικά ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μίλησε για την αγάπη του για τη μόδα και τον λόγο που ασχολήθηκε με αυτό. «Είμαι ένας καλός μαθητής και καλός εργάτης κι αυτό αποδεικνύεται από τις συμφωνίες που έκανε όλα αυτά τα χρόνια με τις μεγαλύτερες εταιρείες. Τις υπηρετούσα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τώρα αυτό κάνω», δήλωσε.

Στη συνέχεια μίλησε και για την εμπειρία που είχε στη φυλακή. «Μεγάλωσα στον Κορυδαλλό και στην αλάνα που έγιναν οι φυλακές έτρωγα μικρός το αβγό μου. Το σπίτι μου το πατρικό ήταν στα 300 μέτρα», είπε αρχικά, συμπληρώνοντας: «Η φυλακή για εμένα υπήρξε η συνείδησή μου, η πειθαρχία μου… Αν δεν περάσεις μια κακουχία, πώς θα ξέρεις τι είναι βάλσαμο για εσένα;».

«Τους 3 πρώτους μήνες στη φυλακή μου έφυγε η μαγκιά… Κατέρρευσε όλο το σύστημα, γιατί ήμουν ένας άνθρωπος περήφανος, επιτυχημένος, όλοι οι ξένοι με ήθελαν… δεν μπορούσαν να διανοηθούν για ποιο λόγο μπήκα μέσα». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όλο αυτό το διάστημα αναρωτιόταν τι έκανε λάθος.

 

«Η κοινωνία μου χρωστάει και της χρωστάω ανταλλάγματα», είπε κλείνοντας ο Λάκης Γαβαλάς, ενώ αποκάλυψε ότι θα συνεργαστεί με τη Μαρίνα Πατούλη στην μπουτίκ της στη Μύκονο.

 

Λάκης Γαβαλάς: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε για το αν θα παντρευτεί

Ο Λάκης Γαβαλάς είχε μιλήσει μερικές μέρες πριν και στο Happy Day. Ο επιχειρηματίας φάνηκε επηρεασμένος από τον έρωτα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, ο οποίος έχει κόψει τα γλυκά γιατί γλυκαίνεται από τα φιλιά. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Έχω κόψει τα γλυκά γιατί η σχέση μου με φιλάει πολύ πιο έντονα από πριν και γλυκαίνομαι με αυτά. Έχω πάθει μαυρικίαση, θέλω κι εγώ φιλιά και αγάπες».

Στη συνέχεια η δημοσιογράφος τον ρώτησε αν επιθυμεί και γάμο, όμως εκείνος φάνηκε αρνητικός. Συγκεκριμένα απάντησε: «Όχι γάμο. Αγάπη μου γάμο εγώ στα 70 μου, να πεθάνω και να μου φάει την περιουσία μου; Άσε με καλέ!»