Το τελευταίο «αντίο» στον τραγουδιστή Δάκη είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί καλλιτέχνες, στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 σε ηλικία 79 ετών μετά από μια δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος χωρίς ηλικία, όπως αναφέρουν πολλοί φίλοι του. Είναι αλήθεια, πως είχε βρει τον τρόπο να τον αγαπούν διαφορετικές ηλικίες και όποτε έβγαινε στην πίστα «τιμούσε» το κοινό του.

Βουβός πόνος, κλαμένα μάτια και απέραντη θλίψη για έναν καλλιτέχνη που είχε σπάνια ευγένεια και φωτεινό χαμόγελο.

Ο αιώνιος έφηβος, ο σπουδαίος τραγουδιστής με τις απίστευτες φωνητικές ικανότητες, τη γνώση ξένων γλωσσών αλλά και την καθαρότητα στο βλέμμα αγαπήθηκε όσο λίγοι καλλιτέχνες και έμεινε χαραγμένος στις καρδιές όλων μας.

Αν και ο ίδιος τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσε να δίνει κουράγιο σε όλους τους καρκινοπαθείς, η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως ήταν αρκετά εύθραυστη.

Στο τελευταίο χειροκρότημα στον Δάκη ήταν ο Πασχάλης με τη σύζυγό του, η Πωλίνα, η Ελπίδα, η Σόφη Ζαννίνου, ο Μάκης Δελαπόρτας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο Κώστας Μπίγαλης, ο Νίκος Αποστολόπουλος, η Eλλη Κοκκίνου, η Σοφία Βόσσου, ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί άλλοι.

Επιθυμία των μελών της οικογένειας του αγαπητού τραγουδιστή ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Λ. Καρρέρ: Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη

Η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα, Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα μίλησε στις κάμερες για τον επί 35 χρόνια φίλο της λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν είναι τυχαίο ότι κανείς δεν είχε να πει κακή κουβέντα για τον Δάκη».

Ο Δάκης είχε συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, καθώς και σε ελληνικές ταινίες, όπως «Γοργόνες και μάγκες», «Η θεία μου η χίπισσα» κ.ά. Είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε διεθνή φεστιβάλ τραγουδιού, αποσπώντας διακρίσεις και βραβεία.

Δείτε το απόσπασμα από το δελτίο του MEGA