«Φτωχότερος» είναι πια ο ελληνικός καλλιτεχνικός κόσμος καθώς έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ερμηνευτής Δάκης. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο.Για τη μεγάλη απώλεια του Δάκη μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία στο Στούντιο 4.

Η μεγάλη ηθοποιός μίλησε για το τραγούδι Τόσα Καλοκαίρια που ερμήνευσε στην ταινία Γοργόνες και Μάγκες, αλλά και τον τρόπο που τον… εκβίαζε.

Δάκης: Έτσι τον εκβίαζε η Μαίρη Χρονοπούλου

«Τελευταία περνώ λευκές νύχτες και χθες ήταν μια γκρίζα… Με είχαν συνδέσει φοβερά με τον Δάκη με το τραγούδι Τόσα Καλοκαίρια. Ήταν εμβληματικό αυτό το τραγούδι κι αυτή η σκηνή. Αυτό το τραγούδι ήταν για να χορέψω εγώ, αλλά θα ήταν κι ο Δάκης σε πλάνα. Αν ήταν κι ο Δάκης, θα ήταν το πρώτο βίντεο κλιπ στην Ελλάδα. Ενδιάμεσα θα υπήρχαν πλάνα του Δάκη, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να έρθει», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Έχω τύψεις φοβερές, έχω φερθεί εκβιαστικότατα. Ήταν πιτσιρικάς τότε ο Δάκης, δουλεύαμε στο στούντιο της Φίνος Φιλμ κι έπεσε στα χέρια μου το διαβατήριό του. Είδα ότι λεγόταν Βρασίδας Χαραλαμπίδης και του λέω: “Τι περίεργο όνομα έχεις;” και μου είπε: “Μην το πεις”. Κι άρχισε ο εκβιασμός: “Πήγαινε να μου πάρεις τσιγάρα γιατί θα πω ότι σε λένε Βρασίδα”. Πήγαινε ένα χιλιόμετρο μακριά για να μου φέρει. Το φοβόταν τότε φρικτά, ήταν πιτσιρικάς. Ο γλυκός μου, τι καλό παιδί. Ήταν εξωστρεφέστατος, κοινωνικότατος αλλά είχε τη δική του σκέψη. Δεν κάναμε πολλή παρέα αλλά όποτε συναντιόμασταν, είχαμε μια πολύ γλυκιά χημεία. Δεν είχαμε μιλήσει τελευταία, ήταν πολύ καιρό πριν. Μάθαινα τα νέα του από την Κατιάνα Μπαλανίκα, που ήταν πολύ φίλοι», πρόσθεσε η Μαίρη Χρονοπούλου.