Ο ηθοποιός, μουσικός και πρόσφατα παρουσιαστής, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα όχι μόνο για την τηλεόραση και την εκπομπή που παρουσιάζει αλλά και για το κίνημα #metoo

«Έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που φτάνει και σε ακρότητες. Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει» είπε στην Ελένη Μουστάκη ο ηθοποιός.

«Η πρόθεση στην εκπομπή μου είναι να συνεχίσουμε, δεν ξέρω γιατί από το κανάλι το προγραμμάτισαν μέσα στο κατακαλόκαιρο». Αυτό ανέφερε ο ίδιος σχετικά με την εκπομπή Grandmother. Επίσης τόνισε ότι «Με ενδιαφέρον και όχι σκανδαλοθηρικά, έκανα ερωτήσεις στην εκπομπή μου για τα προσωπικά των καλεσμένων».

“Με τη σάτιρα στην τηλεόραση έχω ένα θέμα. Αρνήθηκα πολλά χρόνια να μεταφέρω στην τηλεόραση τους Άγαμους θύτες”, σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

Μιλώντας σχετικά με το MeToo, αλλά και με την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και όλα όσα ήρθαν στο φως, ο ίδιος είπε ότι «με ανθρώπους που γνωρίζεις έστω και λίγο, μας εκπλήσσει η σκοτεινή τους πλευρά δυσάρεστα και λες δε θέλω να είναι αλήθεια».

«Άνθρωποι που έχουν υποστεί βλάβη έχουν κάθε δικαίωμα να κινηθούν και υπάρχουν όλες οι διαδικασίες για να βρουν το δίκιο τους», σημείωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Επιπλέον τόνισε  ότι «έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα που φτάνει και σε ακρότητες. Κάτι γίνεται μόδα και μας παρασύρει σε απερίσκεπτες επιθέσεις, ειδικά στο διαδίκτυο».

Σχολιάζοντας τα reality shows, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είπε: «Δεν καταλαβαίνω τη λειτουργία του reality, δεν μπορώ να τα δω. Talent shows βλέπω ευχάριστα».