Σαρώνει τις τελευταίες μέρες το hashtag «#cancel_kopsialis» στα trends του Twitter. Η αρχή έγινε με την αποκάλυψη του Ηλία Γκιώνη για τα likes του Αλέξανδρου Κοψιάλη, στην υπόθεση του βιασμού της Γεωργίας. Πώς ξεκίνησαν όλα;

Μετά τη δημοσίευση του ομαδικού βιασμού της Γεωργίας, στα ονόματα που ακούστηκαν να εμπλέκονται στην υπόθεση, ήταν του Δημήτρη Φιντιρίκου. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος προχώρησε άμεσα σε διάψευση εμπλοκής του στον βιασμό. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Φιντιρίκο και θεώρησε χρέος του να υπερασπιστεί τον φίλο του. Λίγο μετά την διάψευση του Φιντιρίκου, ο Κοψιάλης ανάρτησε μερικά stories υποστηρίζοντας τον ίδιο.

Στα stories που δημοσίευσε, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον Φιντιρίκο, «Από τις 27 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου έλειπε στο Άμπου Ντάμπι με τη μητέρα και την κοπέλα του». Σε άλλο story είχε γράψει πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είχε καμία σχέση στη δημοσίευση του ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

Η θύελλα όμως δεν ξεκίνησε με αυτά τα stories.

Οι χρήστες του Twitter ανακάλυψαν μερικά likes του Αλέξανδρου Κοψιάλη σε πολλά σχόλια, εναντίον του Ηλία Γκιώνη. Ήταν σχόλια με ομοφοβικό και ακραίο περιεχόμενο. Ο Κοψιάλης μετά την αποκάλυψη αυτή, έσβησε τα likes του στα σχόλια αυτά, αλλά ήταν αργά. Τα likes είχαν ήδη καταγραφεί με screenshots.

Ακόμα, κάποια stories οπως το παρακάτω έβαλαν φωτιά στο «#cancel_kospialis».

Οι αδελφοί Αντετοκούνμπο, σε συνεννόηση με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη τερμάτισαν την συνεργασία μαζί του, στον διαγωνισμό με δώρο ένα σπίτι στην Αθήνα. Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης γνωστοποίησε την κοινή τους απόφαση με ένα βίντεο.

Δείτε παρακάτω μερικα tweets από το trend «#cancel_kopsialis»