Ο μεγάλος καλλιτέχνης Γιώργος Νταλάρας, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα όσα είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και πάλι» για τους καλλιτέχνες και τις διαφημίσεις που κάνουν «με μπιφτέκια και λουκάνικα», αλλά και στη σύγκριση του Αντώνη Ρέμου με τον Μπιθικώτση.

«Η καλή φωνή είναι πάντα καλή φωνή. Για σκέψου ότι το παιδί βγαίνει στη δουλειά σήμερα και λέει “Θέλω να γίνω σαν τον Ρέμο, σαν τον Αργυρό”. Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος. Άλλος τραγουδιστής ο Ρέμος, άλλος ο Μπιθικώτσης» είπε.

Η συγκεκριμένη δήλωση για μπιφτέκια και λουκάνικα, προφανώς και αφορούσε στον Κωνσταντίνο Αργυρό, αφού μόλις πριν λίγο καιρό είχε κάνει σχετική διαφήμιση για ταχυφαγείο. «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’» πρόσθεσε.

Ωστόσο ο νεαρός τραγουδιστής, απάντησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA στα όσα είπε ο κ. Νταλάρας λέγοντας: «Εντάξει, τι να πω τώρα εγώ; Εγώ είμαι τίποτα μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα».

Εντάξει, τι να πούμε κι εμείς τώρα…

 

Γιώργος Νταλάρας: Η απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού