Ποια κακή γλώσσα πήγε να φάει τα παιδιά; Ποιοι κάθονται να βγάζουν τέτοιες φήμες ότι τάχα χώρισαν Σάκκαρη και Μητσοτάκης; Εμείς πρώτα απ΄όλα που λίγο πριν γράφαμε κακοήθειες για γκίνιες και… γρουσουζιές!

Τα παιδιά είναι μαζί, αγαπημένα και απλά φροντίζουν να διατηρούν χαμηλούς τόνους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη δεν έχουν χωρίσει όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1 και συνεχίζουν να πορεύονται μαζί αλλά κρατώντας πάντα χαμηλούς τόνους.

Σάκκαρη-Μητσοτάκης: Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στα social media στα τέλη Νοεμβρίου.

Τα δύο νεαρά παιιδιά γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι αρχές του 2021. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος την ακολουθούσε πολλές φορές στους αγώνες της. Αλλά και η ίδια είχε εξομολογηθεί  στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ,ότι «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο».

Κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι τον τελευταίο μήνα η Μαρία κινείται ανοδικά αφού σημειώνει πολλές νίκες. Επιπλέον, σήμερα που γράφονται αυτές εδώ οι… γραμμές, η Μαρία αγωνίζεται με την Ρωσίδα Νο77 του κόσμου, Αναστάσια Ποταπόβα.

Η Σάκκαρη θα παίξει με την Ποτάποβα για μια θέση στις 16 καλύτερες του δυνατού τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, WTA 500 κατηγορίας, περίπου στις 17:30.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας της 26χρονης Ελληνίδας, Νο 1 στο ταμπλό του τουρνουά και Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά το Australian Open. Επίσης χτες (7/2) ανακοινώθηκε ότι η Σάκκαρη ανέβηκε ένα «σκαλοπάτι» στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεκριμένα στο Νο 7. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε μια θέση, με 4.071 βαθμούς, στη λίστα που ανακοίνωσε η WTA.