Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε χθες την πρώτη της ανάρτηση μετά την απώλεια της μητέρας της και αυτό σχολίασε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Στη συγκεκριμένη ανάρτηση η παρουσιάστρια ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που της στέλνουν τις τελευταίες ημέρες.

Η παρουσιάστρια του Mega προειδοποίησε ότι σε περίπτωση που κάποιοι προχωρήσουν στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από την κηδεία της μητέρας της, θα κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες. Η Κατερίνα Καινούργιου διαβάζοντας αυτή την ανάρτηση μοιράστηκε κάποιες σκέψεις της μέσα από την «Super Κατερίνα».

«Χθες διαβάζοντας αυτό το κείμενο, την ένιωσα πάρα πολύ και για κάποιον λόγο μπήκαν άσχημες σκέψεις στο μυαλό μου. Θεέ μου αν ποτέ μου συμβεί κάτι αντίστοιχο – για μένα μιλάω όχι για την Σίσσυ. Εγώ το έχω κάνει αυτό στην δική μου εκπομπή… σε άλλους. Δικαιούμαι εγώ, η Κατερίνα – μιλάω για τον εαυτό μου – να ζητήσω κάτι το οποίο έχω κάνει εγώ σε άλλους; Και εγώ το ίδιο θα έκανα με την Σίσσυ και μετά μπορεί να έκανα αυτή την ανάρτηση. Θα είχα αυτό το δικαίωμα, όμως; Απλά μοιράζομαι τις σκέψεις μου».
Αυτό δήλωσε στην εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου αλλά αυτό που δεν καταλάβαμε εμείς, είναι γιατί αυτό να μην θεωρηθεί ως «μπηχτή»; Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν έχει στείλει συνεργείο για να καλύψει μία κηδεία; Ή μήπως όλοι οι δημοσιογράφοι δε θέλουν τα πλάνα που κάποιος άλλος δεν έχει; Η κατάσταση προφανώς είναι ειρωνική! Θα ήταν ιδανικό να μην υπάρχουν κάμερες στα νεκροταφεία όπως θα ήταν ιδανικό να μην υπάρχουν ούτε στις εκκλησίες και στους γάμους. Ή μήπως κι εκεί δεν επιθυμούν δημοσιότητα;
Δυστυχώς με τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά δουλειά δεν γίνεται!
Δες το απόσπασμα: