Ο γιος του πρωθυπουργού και η πασίγνωστη τενιστρια δεν είναι πια μαζί. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία Σάκκαρη δεν είναι πια μαζί. Πολλοί μπορεί να λογάριασαν ότι τα παιδιά θα έχουν ένα… αίσιο τέλος αλλά μάλλον τα υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο που ακούει στο όνομα… νιάτα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, ο γιος του πρωθυπουργού και η τενίστρια ακολούθησαν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα το τέλος ήρθε πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Γι αυτό άλλωστε δεν υπήρχαν τρυφερά και εορταστικά ενσταντανέ στα social media. Το ζευγάρι άλλωστε, δε συνήθιζε να κρύβει τον έρωτά του. Το αντίθετο μάλιστα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι άνθρωποι είναι χωρισμένοι. Είναι ρεπορτάζ, αλλά μετά από έναν μήνα ξαναφουντώνει ο έρωτας. Το ξέρουμε εμείς αυτό; Δεν νομίζω να έχουν πέσει και στα πατώματα».

Η τελευταία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στα social media στα τέλη Νοεμβρίου.

Τα δύο νεαρά παιιδιά γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 και έγιναν ζευγάρι αρχές του 2021. Μάλιστα ο Κωνσταντίνος την ακολουθούσε πολλές φορές στους αγώνες της. Αλλά και η ίδια είχε εξομολογηθεί  στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ,ότι «ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κώνσταντίνο».

Κάπου εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι τον τελευταίο μήνα η Μαρία κινείται ανοδικά αφού σημειώνει πολλές νίκες. Επιπλέον, σήμερα που γράφονται αυτές εδώ οι… γραμμές, η Μαρία αγωνίζεται με την Ρωσίδα Νο77 του κόσμου, Αναστάσια Ποταπόβα.

Η Σάκκαρη θα παίξει με την Ποτάποβα για μια θέση στις 16 καλύτερες του δυνατού τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης, WTA 500 κατηγορίας, περίπου στις 17:30.

Θα είναι ο πρώτος αγώνας της 26χρονης Ελληνίδας, Νο 1 στο ταμπλό του τουρνουά και Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά το Australian Open. Επίσης χτες (7/2) ανακοινώθηκε ότι η Σάκκαρη ανέβηκε ένα «σκαλοπάτι» στην παγκόσμια κατάταξη και συγκεκριμένα στο Νο 7. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε μια θέση, με 4.071 βαθμούς, στη λίστα που ανακοίνωσε η WTA.

Άρα υπάρχουν δύο εξηγήσεις. Πρώτον ότι έσπασε η… γκίνια και δεύτερον ότι το κορίτσι δεν ήταν για έρωτες! Έχει σκληρή δουλειά!