Η μάχη αναμένεται να είναι σκληρή και σήμερα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ! Το Survivor δίνει απόψε φαγητό με το Sports Game και είθε να το πάρει ο καλύτερος! Ποιος άραγε θα είναι αυτός;

Ποιοι είναι αυτοί που πεινούν περισσότερο; Ποιοι θα καταφέρουν να κερδίσουν σήμερα στο sports game του Survivor και σε ποιο αγώνισμα; Ας κάνουμε πρώτα όμως μία αναδρομή πριν μπούμε στο ψητό γιατί έχει σημασία να δούμε στατιστικά ποιος θα τα καταφέρει.

Μέχρι σήμερα που εμείς γράφουμε κι εσείς μιλάτε έχου διεξαχθεί τέσσερα sportsgame. Από αυτά, τα τρία έχουν πάρει οι διάσημοι. Γι’ αυτό και τα παιδιά είναι χορτάτα! Από την άλλη, οι Μαχητές, που κρίμα το όνομα μεταξύ μας, έχουν πάρει μόνο… ένα! Μάλιστα οι αθεόφοβοι κατάφεραν να πάρουν το ποδόσφαιρο τη στιγμή όπου ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τους Διάσημους. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Σοϊλέδης μπορεί να είναι ένας δυνατός παίκτης αλλά στο ποδόσφαιρο του Sports game δεν τον έλεγες και… παιχτούρα!

Μέχρι στιγμής έχουμε δει τρία παιχνίδια. Μπάσκετ, βόλεϊ και ποδόσφαιρο. Τα δύο πρώτα τα πήραν οι Διάσημοι. Βασικοί ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Γιωρίκας Πιλίδης. Στη συνέχεια είχαμε ποδόσφαιρο. Παρότι στη διάθεσή τους είχαν τον Άρη Σοϊλέδη το έχασαν. Ο Γιώργος Κατσαούνης ήταν αυτός που βοήθησε στη νίκη. Όπως και η Ασημίνα.

Ωστόσο οι Μαχητές ΠΕΙΝΑΝΕ! Δεν τους φτάνει που δεν μπορούν να δέσουν με την καμία, έχουν και την άτιμη την πείνα να τους βασανίζει. Και αυτή δεν  παλεύεται.
Αυτοί παίρνουν τη νίκη!

Για να μη σας κουράζουμε όμως θα σας αποκαλύψω ευθύς αμέσως ότι το Sports Game το παίρνουν ΠΑΛΙ οι Διάσημοι. Που τι σημαίνει αυτό; Αντικειμενικά μιλώντας πάντα, σημαίνει πείνα και των γονέων! Και ήττες απανωτές για τους Μαχητές που θα κάνουν πάλι 15 μέρες να δουν… ψωμί στο στόμα τους!

Επιβεβαίωση – Έτσι το πήραν

Η παρεξήγηση Άρη και Ανδρέα στο τέλος