Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Άρη Πορτοσάλτε. Γύρω στις 02:45, ξημερώματα Τρίτης, εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της πολυκατοικίας στο Χαλάνδρι. Ευτυχώς από την έκρηξη προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με τον ίδιο του δημοσιογράφο, που είχε γίνει και στο παρελθόν στόχος διαμαρτυριών, στο σημείο βρέθηκαν τέσσερα γκαζάκια από τα οποία εξερράγησαν τα τρία.

 

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά και εκτεταμένες υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου

«Είμαι διαρκώς απειλούμενος», λέει ο Άρης Πορτοσάλτε.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε σχετικά ο δημοσιογράφος και περιέγραψε όσα συνέβησαν.

«Η πόρτα καταστράφηκε, η είσοδος, μαζί με τους τοίχους, έλιωσαν τα φώτα. Έχουμε ζημιά γιατί προκλήθηκε φωτιά. Έχουμε άλλη μία τρομοκρατική ενέργεια αναβαθμισμένη.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ζω με συνεχή απειλή. Υπάρχει παραβίαση του οικογενειακού ασύλου. Τώρα πήγαμε σε εκρήξεις. Εμένα με ξύπνησε η σύζυγός μου. Μέχρι να αντιληφθώ τι συνέβη, άκουσα δύο εκρήξεις. Μετά άκουσα τις φωνές των γειτόνων. Είναι η πρώτη φορά που δέχομαι επίθεση με γκαζάκια. Δυστυχώς έχουμε τρομοκρατία στην Ελλάδα. Είμαι διαρκώς απειλούμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Η Ελλάδα έχει βαθιά δημοκρατική αντίληψη. Δε μας πρέπει η τρομοκρατία. Έχουμε τη δυνατότητα να εκφραζόμαστε», πρόσθεσε ο ίδιος.

Έκρηξη στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε: Δείτε το βίντεο από το MEGA