Το supermodel Ναόμι Κάμπελ καλωσόρισε την κόρη της τον περασμένο Μάιο σε ηλικία 50 ετών! Τώρα έκρινε ότι ήρθε η ώρα να απαντήσει στις εικασίες ότι η μικρή υιοθετήθηκε

Η μητέρα περιγράφει την κόρη της ως «παιδί των ονείρων»

Το μοντέλο πόζαρε με το κοριτσάκι της και αποκάλυψε το πρόσωπό της για πρώτη φορά στο περιοδικό Vogue.

Η ίδια φαινόταν απίστευτη στο εξώφυλλο του περιοδικού καθώς πόζαρε με το μωρό της αγκαλιά. Μέχρι τώρα, δεν είχε κοινοποιήσει καμία φωτογραφία του προσώπου του μωρού της.

Η 51χρονη είπε επίσης ότι ελάχιστοι γνώριζαν ότι σχεδίαζε να γίνει γονιός.

«Μπορώ να υπολογίσω στο ένα μου χέρι τον αριθμό των ανθρώπων που ήξεραν ότι ήμουν έγκυος. Αλλά είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μπορούσα να φανταστώ ποτέ. Είναι το καλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ.»

Η Ναόμι Κάμπελ μίλησε επίσης για την απίστευτη καριέρα της. Επίσης δήλωσε ότι νιώθει υπέροχα που και φέτος θα περπατά σε πασαρέλες στο Παρίσι, το Μιλάνο και το Λονδίνο για τους Versace, Alexander McQueen, Balmain και Lanvin.

Το μοντέλο δήλωσε ότι το απολαμβάνει ακόμα. «Εξακολουθώ να το απολαμβάνω, αλλά μου προκαλεί νευρικότητα! Επειδή είμαι 51 ετών και πρέπει να περπατάω με κορίτσια 18 ετών! Είναι υπέροχο να είμαι με αυτούς τους νέους ανθρώπους. Όμως πρέπει να εξομολογηθώ κάτι. Πολλές φορές φώναζα στα κορίτσια και τους έλεγα να βιαστούν και να κάνουν πιο γρήγορα! Σίγουρα αισθάνομαι ότι ο δικός μου χρόνος  ήταν πιο ευχάριστος.»

Η μοναδική φορά που η Ναόμι Κάμπελ έχει μιλήσει για την κόρη της ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε μάλιστα την είχε περιγράψει ως ένα «παιδί-όνειρο» λέγοντας στο BBC ότι «είναι θαυμάσια. Είναι ήδη πολύ ανεξάρτητη, πολύ έξυπνη, κοιμάται 12 ώρες, είναι ένα πολύ καλό κορίτσι».