Για την κατάθλιψη που πέρασε ο Μπρούνο Τσιρίλο, μίλησε η ηθοποιός και νυν επιχειρηματίας, Έλενα Ασημακοπούλου στο «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη.

«Και οι δύο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα, γιατί ήταν πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική επιλογή να το κάνει, τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά», λέει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η Έλενα που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο των υποδημάτων αποκάλυψε πως στην περίοδο της καραντίνας πήρε αρκετά κιλά τα περισσότερα εκ των οποίων έχει πλέον χάσει.

«Με τις καραντίνες και τον κορονοϊό πήρα πολύ βάρος. Είχα φτάσει 72 κιλά και το παλεύω κι άλλο. Ταλαιπωρούμε λίγο και λόγω του θυρεοειδή αλλά εντάξει, όλα καλά» είπε η πανέμορφη επιχειρηματίας.

Έλενα Ασημακοπούλου: Η δημόσια εξομολόγηση για τη μάχη με την κατάθλιψη

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η ηθοποιός μίλησε για την κατάθλιψη που πέρασε ο σύζυγός της Μπρούνο Τσιρίλο για την οποία ο ίδιος έχει μιλήσει ανοιχτά μέσα από τα social media.

«Και οι δυο το περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα γιατί ήταν και πολλά τα χρόνια. Ήταν δική του προσωπική ανάγκη να το κάνει. Τον στήριξα ξεκάθαρα σε όλο αυτό. Δοκιμαστήκαμε αρκετά. Αρκετές φορές με πήρε από κάτω» είπε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA .