Την Παρασκευή 18 Μαρτίου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δυο απόπειρες βιασμού και από τον περασμένο Ιούλιο βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης – Τι θα καταθέσει η πασίγνωστη ηθοποιός.

Το πρωί της Τρίτης 15/3, μέσα από το Πρωινό, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε όσα πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο γνωστή ηθοποιός. Η γυναίκα είναι μάρτυρας κατηγορίας και είχε συνεργαστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι αναμένεται να καταθέσει η ηθοποιός

«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και μόλις γύρισα το κεφάλι μου τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνό από τη μέση και κάτω. Σοκαρίστηκα από το θέαμα αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δε του ξαναμίλησα από τότε».

Η Κάτια Δανδουλάκη, η Εβελίνα Παπούλια και η Λένα Δροσάκη έχουν κληθεί να καταθέσουν υπέρ εκείνων που έχουν καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Εβελίνα Παπούλια, λοιπόν, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha, Super Κατερίνα.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει, ωστόσο, δεν θέλησε να πει σχεδόν τίποτα στην τηλεοπτική κάμερα και να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.
«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», είπε φειδωλά η Εβελίνα Παπούλια.