Σοβαρό τροχαίο είχε χθες Τετάρτη 3/7 η Δέσποινα Μοιραράκη, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου σήμερα 4/7 στον αέρα του Happy Day στον ALPHA. Η παρουσιάστρια και βασίλισσα των χαλιών, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου παράμεινε εκεί όλο το βράδυ.

Όπως αναφέρθηκε, λιποθύμησε στο τιμόνι του αυτοκινήτου από την συσσωρευμένη κούραση που είχε, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε αυτοκίνητο και μηχανάκια. Άνοιξε τα μάτια της, αφού είχε συμβεί η σύγκρουση και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέρασε όλη τη νύχτα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η Δέσποινα Μοιραράκη φεύγοντας από το τελευταίο γύρισμα του Cash or Trash είχε ένα τροχαίο με το αυτοκίνητό της. Η δημοσιογράφος επικοινώνησε με την παρουσιάστρια και επιχειρηματία, η οποία της είπε ότι ήταν πολύ κουρασμένη από τα γυρίσματα της σεζόν, τα γυρίσματα της νέας σεζόν που έχουν ξεκινήσει αλλά και τις λοιπές επαγγελματικές υποχρεώσεις που τελικά κατέρρευσε.

«Φεύγοντας από το γύρισμα, η Δέσποινα είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Χτύπησε ένα αυτοκίνητο, χτύπησε δύο μηχανάκια. Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ανθρώπου. Επικοινώνησα μαζί της, πήγε στο νοσοκομείο για να κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Απ’ ότι μου είπε ήταν πάρα πολύ κουρασμένη, ζαλίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και έχασε τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε είδε ότι είχε πάρει παραμάζωμα το αυτοκίνητο και τα μηχανάκια και τρόμαξε πάρα πολύ», είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, Τίνα Μεσσαροπούλου.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δέσποινα Μοιραράκη: Δείτε το ρεπορτάζ