Οι γαλλικές εκλογές ήταν αυτές που έβαλαν φωτιά στο στούντιο του ΣΚΑΪ και ο Άρης Πορτοσάλτε έφτασε στο σημείο να θυμώσει με τον δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό και τελικά να τους παρατάει σύξυλους στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στον Μελανσόν, το κόμμα του οποίου αναδείχθηκε δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές και χαρακτηριστικά στο tweet του Αλέξη Τσίπρα για την ενίσχυση της Αριστεράς, σχολιάζοντας ότι εκείνος δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.
«Θα περίμενα από τον Φοίβο να πει κάτι και για την ακροδεξιά αλλά όταν έχεις συμπλεύσει με τον Καμμένο, τι να πεις;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Χαίρομαι που υπάρχουν όψιμοι υποστηρικτές και άνθρωποι που συμπονούν τον Αλέξη Τσίπρα για δηλώσεις ξένων πολιτικών έστω και μετά από χρόνια» απάντησε ο κ. Κλαυδιανός και συνέχισε: «Εγώ δε συμφωνώ με κανέναν και γι’ αυτό κάνω αυτή τη μομφή προς τον Άρη».

Η κουβέντα αυτή του κ. Κλαυδιανού ήταν η… φωτιά που δε θέλει και πολύ για να αρπάξει ο Άρης Πορτοσάλτη, ο οποίος είπε σε υψηλούς τόνους: «Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί. Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;». Αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε από το στούντιο, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί».

Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του κ. Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ