Ανάλυση για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός μέχρι και στη Μενεγάκη- Για τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που έγινε την περασμένη Κυριακή (6/11) έχουν ειπωθεί πολλά και από πολλές εκπομπές. Ωστόσο αυτό που μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα ήταν η ανάλυση του αγώνα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη! Τόσο η Ελένη, όσο και ο κριτικός κινηματογράφου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αλλά και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου (η οποία και τα έδωσε όλα στο τέλος), είχαν κάτι να πουν!

Και αυτό που περισσότερο προκάλεσε την  Ελένη για να μιλήσει για το ματς, δεν ήταν το γεγονός ότι το κανάλι στο οποίο τυχαίνει να εργάζεται ανήκει στον ιδιοκτήτη μίας εκ των ομάδων που αγωνίστηκαν, αλλά οι φωνές που ακούστηκαν στο… στρουμφοχωριό της!

Δείτε τι είπε η παρουσιάστρια του MEGA: «Άκουγα τις φωνές του αδελφού μου από το δικό του σπίτι. Γενικώς άκουγα τις φωνές όλης της γειτονιάς. Ήταν ένα ντέρμπι, το οποίο πραγματικά μέχρι την τελευταία στιγμή είχε τον κόσμο “έτσι”. Όλοι είπαν, ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά. Ισχύει;»

«Ναι πολύ καλά» λέει και ο Κουτσογιαννόπουλος ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γνωστός Παναθηναϊκούλης, είπε ότι ο Ολυμπιακός έκανε καλή εμφάνιση. Και μέχρι εκεί! «Έπαιξε δυναμικά, ομαδικά και έκανε περισσότερες ευκαιρίες», τόνισε ο Κουτσογιαννόπουλος, που δεν άφησε ασχολίαστο και το θέμα του πέναλτι.

«Βασικά στενοχωρήθηκα, γιατί έπαιξε πολύ καλή μπάλα και έχασε τη νίκη», δήλωσε ο Κουτσογιαννόπουλος ενώ η Χρυσικοπούλου, ιδιαίτερα εκνευρισμένη, μίλησε για μεγάλη αδικία σε ένα παιχνίδι και πρέπει να κριθεί από τους «ιθύνοντες» γιατί εκείνη δεν.. ξέρει! Αλλά έγινε κατάφωρη αδικία…

Ελλάδα χώρα του φωτός και του επί παντός επιστητού

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της Μενεγάκη

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Ευαγγελάτος: «Τον κόβουν» απο το MEGA – Τι έχει συμβεί

Αυτός είναι ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού!

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Χρήστος διαλύει τον Στρατή-Έτσι εμπλέκεται ο Αλέξανδρος