Ο Λευτέρης μαθαίνει πως τελικά η Ελισάβετ δεν έχει χάσει το παιδί που περιμένει στο Μαύρο Ρόδο, παρόλο που σε όλους είπε ψέματα πως δεν είναι πια έγκυος.

Ο πατέρας της, ενθουσιασμένος με την εξέλιξη αυτή καθώς ελπίζει ακόμα να φύγει η κόρη του απο το μοναστήρι, ενημερώνει τον Πέτρο, ο οποίος επίσης τρελαίνεται από τη χαρά του. Ομως, ξέρει πως η Ελισάβετ δεν θέλει καμία επαφή μαζί του, μέχρι που η Νατάσα αναλαμβάνει να τον «ξυπνήσει» φωνάζοντάς του ότι το παιδί είναι δικό του και να κάνει κάτι για να διεκδικήσει τόσο την Ελισάβετ όσο και το μωρό!

Εκείνος πάει στη Γερακιανή να βρει την Ελισάβετ. Ο Πέτρος την αναγκάζει να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και παραμένει έγκυος στο παιδί τους. Εκείνη όμως του ξεκαθαρίζει ότι αυτό ναι μεν είναι αλήθεια αλλά εκείνη θέλει να μείνει μακριά του!

Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να το φτάσει στα άκρα! Της λέει ότι θα μείνει μακριά από εκείνη αλλά από το παιδί του δεν πρόκειται να τον απο μακρύνει!

Ο καβγάς τους θα οδηγήσει τον Πέτρο να απειλήσει την Ελισάβετ σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της γι’ αυτό το παιδί, αλλά δεν θα μείνει μόνο εκεί καθώς αποφασίζει να κινηθεί νομικά εναντίον της και μάλιστα της στέλνει δικηγόρο στο μοναστήρι να της δώσει εξώδικο.

Ο Λευτέρης το μαθαίνει και ζητάει εξηγήσεις απο τον Πέτρο για την κίνησή του αυτή. Αυτός του λέει ότι δεν είχε άλλη λύση αφού πρέπει να την κάνει να αλλάξει στάση!

Ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αυξεντία βγαίνει πάλι από το μοναστήρι και τα έχει χαμένα. Πέφτει πάνω στην Πολυξένη, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη εξέλιξη, καθώς η Αυξεντία κινδυνεύει και βρίσκεται πραγματικά μεταξύ ζωής και θανάτου κάτι που προκαλεί πανικό στην Ελισάβετ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει ξανά το μωρό που περιμένει.

Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο άδικα έχει φερθεί στην Ελισάβετ και πηγαίνει ξανά στο μοναστήρι, όπου προσπαθεί να δικαιολογήσει τη στάση του σε σχέση με τον δικηγόρο που έβαλε ζητώντας της συγγνώμη, αλλά η Ελισάβετ δείχνει να είναι ακόμα αρνητική απέναντί του. Η ένταση μεταξύ τους παραμένει και κανείς δεν ξέρει πού θα φτάσει αυτό!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

OPEN: Χαμός στον τηλεοπτικό σταθμό-Ο Νίκος Κοκλώνης αναλαμβάνει τον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού

Μπαρτσελόνα: Οπαδοί των Μπλαουγκράνα πήραν για σουβενίρ καρεκλάκι από το Καμπ Νου (vid)

ALPHA: Ανατροπή με τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει-Πρόωρο τέλος;