Η Ελισάβετ, προκειμένου να διώξει μακριά τον Πέτρο στο Μαύρο Ρόδο, λέει ψέματα σε όλους πως έχασε το μωρό που περίμενε. Μόνο που η αλήθεια σύντομα θα βγει στο φως και ο Πέτρος αποφασίζει αυτή τη φορά να μη χάσει την αγαπημένη του και τη διεκδικεί εκ νέου.
Ο Πέτρος πάει στη Γερακιανή να βρει ταν Ελισάβετ, αλλά η συνάντηση των δύο νέων είναι καταστροφική καθώς ο Πέτρος συνειδητοποιεί πως εκείνη στέκει παγερή απέναντί του, ακόμα κι όταν τον βλέπει να καίγεται. Εκείνη του λέει να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά αλλά εκείνος επιμένει και της ζητάει να κάνει μία προσπάθεια να τον συγχωρέσει γιατί την αγαπά πολύ!

Από την πίεση και την ένταση, η Ελισάβετ νιώθει έντονο πόνο και βλέπει να αιμορραγεί. Ο Πέτρος αναστατωμένος την πάει στο νοσοκομείο και τρέμουν να μη συμβεί κάτι κακό. Εκείνη βγαίνει από το ιατρείο και ο Πέτρος περιμένει με αγωνία να μάθει τι συμβαίνει. Αυτός τη ρωτά τι συνέβη και εκείνη του λέει ότι έχασε το μωρό! Του λέει ότι δεν έχουν τίποτα πια να τους ενώνει και καλά θα κάνει να την αφήσει ήσυχη!

Η Ελισάβετ φεύγει από την κλινική και ο Πέτρος προσπαθεί να την πείσει και πάλι να συζητήσουν. Εκείνη όμως έχει πάρει την απόφασή της να μην του μιλήσει ξανά ποτέ για τίποτα.

Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος έχει εξαφανιστεί και όλοι τον ψάχνουν στην κλινική, αλλά εκείνος θέλει να επιστρέψει στο μοναστήρι κοντά στην Ελισάβετ. Ο Πέτρος κάνει να φύγει στην Πάτρα, αλλά ένα μήνυμα από τον Λευτέρη αναπτερώνει τις ελπίδες του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ετσι οι δυο τους πάνε στο μοναστήρι προκειμένου να μάθουν την αλήθεια για τον υπέρηχο της Ελισάβετ. Μάλιστα ο Λευτέρης δηλώνει ότι δεν πιστεύει ότι έχασε το παιδί.

Η Φιλαρέτη τους λέει να το ψάξουν μέσω της κλινικής και πράγματι ο Λευτέρης πάει εκεί και ανακαλύπτει ότι η κόρη του δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Ο Πέτρος προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να διαχειριστεί την κατάσταση με την Ελισάβετ και την εγκυμοσύνη. Ο Παναγιώτης είναι στο πλάι του, αλλά την οριστική ώθηση που χρειάζεται θα του τη δώσει η Νατάσα και εκείνος τρέχει ξανά στη Γερακιανή να διεκδικήσει την αγαπημένη του μια και καλή!

 

Μαύρο Ρόδο: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star: Τρεις οι υποψήφιοι προς αποχώρηση-Ποιος θέλετε να παραμείνει

Φτιάχνει καλύτερο Καραϊσκάκη ο Μαρινάκης!

Έκτακτο – Άσχημα νέα για τον Νίκο Μουτσινά