Κανείς δεν ξέρει στη σειρά Σασμός, ή ίσως δεν μπορεί να φανταστεί πως ο Ευθύμης Φαρμάκης φέρεται έτσι γιατί έχει τις «πλάτες» της εισαγγελέως και της αστυνομίας της Κρήτης.

Σύντομα, όμως, όλα θα ανατραπούν…

Η φιλία του με τον Δημήτρη και τον Παύλο μετρά χρόνια πολλά. Οι τρεις τους μεγάλωσαν στην Κρήτη όμως οι συνθήκες τους ανάγκασαν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Παρά την αγάπη που έτρεφε ο ένας για τον άλλον, κανείς από τους δύο τελευταίους δεν κατάλαβε ποτέ πως ο Ευθύμης Φαρμάκης συνεργαζόταν με την πρώην γυναίκα του Παύλου, την Αιμιλία. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μιλούσαν ακόμα και όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα με τον Δημήτρη, γεγονός που θα φανεί στα επόμενο επεισόδια. Ο Ευθύμης ειναι πληροφοριοδότης της Αιμιλίας αλλα και της αστυνομικής αρχής της Κρήτης. Εκείνος τους δίνει στοιχεία για τις παράνομες κινήσεις των ανθρώπων της νύχτας και εκείνοι τον σώζουν όταν κινδυνεύει να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οπως δηλαδή θα γίνει μετά τον θάνατο του Πάνου, όπου τα στοιχεία που θα προκύψουν θα τον ενοχοποιήσουν και θα περάσει κάποιες μέρες στο κρατητήριο. Ο Αντώνης θα τον σώσει για μια ακόμη φορά, υπό το βλέμμα της ανυποψίαστης Ντίνας και του Μύρωνα. Υπάρχει όμως ένας όρος απαράβατος.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η παραπάνω συμφωνία δεν θα ισχύει αν ο Ευθύμης βάψει τα χέρια του με αίμα. Ετσι, όταν στα επόμενα επεισόδια πυροβολήσει κατά της Μαρίνας Βρουλάκη και η σφαίρα τελικά βρει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη στο κεφάλι, τη στιγμή που οι δυο τους βγαίνουν από την εκκλησία, η Αιμιλία θα αναθεωρήσει τη συνεργασία της με τον σκοτεινό αυτόν άνθρωπο, τις δουλειές του οποίου κάλυπτε πολλά χρόνια ως εισαγγελέας. Η ίδια ζητά συγνώμη από τον Αντώνη και του λέει ότι θα αναθεωρήσει τη σχέση τους!
Η εισαγγελέας της Κρήτης από εκείνη τη στιγμή σταματά να συνεργάζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη και του το ανακοινώνει όσο πιο προκλητικά μπορεί. Του λέει ότι πέρασε την κόκκινη γραμμή!

Ο Ευθύμης δεν αντιδρά. Θα περιμένει απλά το μέλλον…

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA

SNEAK Preview