Ο Ντίνος μαθαίνει από τον Πασχάλη όλη την αλήθεια σχετικά με τη μικρή Ειρήνη στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών. Στο μεταξύ η Λιζέτα έχει επιστρέφει τη μικρή στο ίδρυμα και παράλληλα έχει εξαφανιστεί. Ο Ντίνος είναι καταρρακωμένος και μαζί με την Μιράντα αποφασίζουν να ψάξουν πού βρίσκεται το παιδί και να κάνουν τα πάντα για να την πάρουν κοντά τους. Τελικά μαθαίνει ότι το ίδρυμα δεν είναι άλλο από αυτό της Βικτώριας και αποφασίζει να πάει να μιλήσει μαζί της. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Ντίνου, η Ειρήνη, μιλάει με τη Ζηνοβία και της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη και αφορά στο γεγονός ότι ο Αριστείδης είναι γιος της άρα αδελφός του Ντίνου! Η Ζηνοβία μένει με το στόμα ανοιχτό και η Ειρήνη της εξηγεί τα πάντα για τη σχέση της με τον Αποστόλη!

Η Ζηνοβία δακρύζει και της λέει για τον πόλεμο που έκαναν στον Ντίνο και πως θα πρέπει να τον βοηθήσει!
Φυσικο, η Ειρήνη έχει το δικό της σχέδιο και το βάζει άμεσα σε εφαρμογή. Ετσι βλέποντας μια μέρα τον Αποστόλη στον «Παράδεισο», αρχίζει να τον εκβιάζει λέγοντάς του ότι γνωρίζει τα πάντα και πρέπει να επιστρέψει τον Παράδεισο στον Ντίνο γιατί αλλιώς θα τα πει όλα στη γυναίκα του!

Ο Αποστόλης αιφνιδιάζεται και αρχίζει πια να σκέφτεται τι μπορεί να κάνει για να πάρει ο Ντίνος πίσω το κατάστημα. Οι μέρες περνάνε και η Ειρήνη πηγαίνει στο σπίτι του Αποστόλη συνεχίζοντας να τον εκβιάζει για να δώσει πίσω τον «Παράδεισο» στον Ντίνο. Ωστόσο η Φρόσω κρυφακούει και λίγο αργότερα με τη σειρά της εκβιάζει κι αυτή τον Αποστόλη. Του λέει ότι άκουσε για το νόθο παιδί και θα τα πει όλα στην κυρία Όλγα εκτός αν της δώσει χρήματα!

Ο Αποστόλης δεν έχει πια άλλη επιλογή από το να δώσει πίσω το μαγαζί και έτσι αποφασίζει να μιλήσει στην Όλγα. Της λέει ότι αυτός ήταν ο τοκογλύφος που έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό του Ντίνου αλλά τώρα φοβάται ότι ο Ζήσης θα τα πει όλα και σκέφτεται να επιστρέψει τον Παράδεισο για να μην μπει φυλακή!

Ωστόσο η Ολγα δεν δείχνει να πείθεται, αντίθετα γίνεται έξαλλη μαζί του. Όμως σύμφωνα με το TiVi24 ο Ντίνος θα γυρίσει στον «Παράδεισο των κυριών» στην αρχή έχοντας μια διευθυντική θέση, ενώ λίγο πιο μετά γίνεται και πάλι το μεγάλο αφεντικό!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του ALPHA