Φάνης Λαμπρόπουλος και Κατερίνα Στικούδη μαζί σε εκπομπή; Δίδυμο παρουσιαστών αναζητεί ο ΑΝΤ1 για το νέο οικογενειακό τηλεπαιχνίδι σόου «Family Game Night» που περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του για την έναρξη της νέας σεζόν και προορίζεται να πάρει θέση στη prime time της Παρασκευής ή του Σαββάτου.

Σύμφωνα με το φορμάτ του αμερικανικού τηλεπαιχνιδιού αντιμέτωπες βρίσκονται δύο οικογένειες που διαγωνίζονται σε δοκιμασίες γνώσεων από επιτραπέζια παιχνίδια, ενώ μετέχουν ακόμα και μικρά παιδιά. Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε για το νέο πρόγραμμα, ανέφεραν ότι για την παρουσίαση του «Family game night» αναζητούνται δύο παρουσιαστές, κατά προτίμηση άνδρας και γυναίκα, όχι απαραίτητα ανδρόγυνο.

Ποιους θα ενώσει ο ΑΝΤ1; Σύμφωνα με πληροφορίες για το τηλεπαιχνίδι πραγματοποιήθηκε ήδη το πρώτο δοκιμαστικό και σε αυτό συμμετείχαν δύο πρόσωπα με προϋπηρεσία στο κανάλι του Αμαρουσίου. Ο Φάνης Λαμπρόπουλος που παρουσίαζε τη late night εκπομπή «Χιούστον, το λύσαμε», και η Κατερίνα Στικούδη που μετείχε στο All Star, «Your Face sounds Familiar», καθώς και σε σειρά του ΑΝΤ1. Οι εντυπώσεις ήταν θετικές, ωστόσο δεν έχουν ληφθεί ακόμα οριστικές αποφάσεις.

Σε ρόλο γκεστ «κλειδώνει» η Δούκισσα Νομικού στο Πρωινό

Τα πρόσωπα που εξαρχής συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ευαγγελία Αραβανή και η Δ. Νομικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες παρότι αμφότερες έχουν ένθερμους υποστηρικτές εντός ΑΝΤΙ, σαφές προβάδισμα, που αναμένεται να μετατραπεί σε οριστικό παίρνει τις τελευταίες ημέρες η Δ. Νομικού. Η πορουσιάστρια, που διατηρεί πάγια καλές σχέσεις με την διοίκηση του ΑΝΤΙ, πραγματοποίησε ραντεβού στις εγκαταστάσεις  του καναλιού σε πολύ θετικό κλίμα. Το μόνο «αγκάθι» που έπρεπε νο ξεπεραστεί ήταν η ώρα στην οποία Θα μπαίνει στο «Πρωινό».

Έχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1 τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα και της ζήτησε να εντάσσεται στην εκπομπή στις 10 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ΄όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται και το Δελτίο Τύπου του σταθμού που θα ανακοινώνει το Πρωινό με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα που θα απαρτίζεται από τους Τ. Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα. Μαζί τους η Δ. Νομικού.