Την τελική φόρμουλα για το πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη ημέρα για το  Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα φέρεται να βρήκε ο ΑΝΤ1 . Μετά το πολύμηνο «θρίλερ» που οδήγησε στην αποχώρηση της Φαίης Σκορδά, ο νέος γρίφος που προέκυψε για το πώς θα καλυφθεί το κενό, λύθηκε, ανατρέποντας τα έως τώρα δεδομένα.

Το «Πρωινό» περνά εξολοκλήρου στα χέρια τον Γ. Λιάγκα από τις 10:00 έως τις 13:00, ενώ στην εκπομπή αναμένεται νο ενταχθεί η Δούκισσα Νομικού, η οποία θα αναλάβει ρόλο γκεστ σταρ με διευρυμένη διάρκεια.

Οι συζητήσεις που εκκρεμούσαν μεταξύ της δικοίκησης του ΑΝΤΙ και του Γ. Λιάγκα ολοκληρώθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες συμφωνήθηκε ο δημοσιογράφος να πάρει το ηνία της εκπομπής «Πρωινό» με μια μετατροπή στο διετές συμβόλαιό του, το οποίο αρχικό ανέφερε ότι θα εμφανίζεται έως τις 11:30, καθώς υπεγράφη  όσο ήταν ακόμα ήταν στο «κάδρο» η Φαίη Σκορδά.

Παράλληλα, ο ΑΝΤΙ και ο δημοσιογρόφος συμφώνησαν ότι δεν θα έχει συμπαρουσιάστρια, υπό την έννοια της ισότιμης παρουσίας, καθώς το πρόσημο της εκπομπής θο συνεχίσει να είναι έντονα δημοσιογραφικό, αλλά το γυναικείο πρόσωπο που θα ενταχθεί στο «Πρωινό» θα έχει έναν ειδικό ρόλο.

Τα πρόσωπα που εξαρχής συγκέντρωναν τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ευαγγελία Αραβανή και η Δ. Νομικού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες παρότι αμφότερες έχουν ένθερμους υποστηρικτές εντός ΑΝΤΙ, σαφές προβάδισμα, που αναμένεται να μετατραπεί σε οριστικό παίρνει τις τελευταίες ημέρες η Δ. Νομικού. Η πορουσιάστρια, που διατηρεί πάγια καλές σχέσεις με την διοίκηση του ΑΝΤΙ, πραγματοποίησε ραντεβού στις εγκαταστάσεις  του καναλιού σε πολύ θετικό κλίμα. Το μόνο «αγκάθι» που έπρεπε νο ξεπεραστεί ήταν η ώρα στην οποία Θα μπαίνει στο «Πρωινό».

Έχοντας εξασφαλίσει τις εγγυήσεις που ήθελε από τον ΑΝΤ1 τη λύση φέρεται να έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο δημοσιογράφος κάλεσε τη Δούκισσα και της ζήτησε να εντάσσεται στην εκπομπή στις 10 (και όχι στα μισά της εκπομπής στις 11:30 όπως ήταν οι αρχικές σκέψεις) και να μετέχει καθ΄όλη τη διάρκεια, κάτι που είναι πλέον το επικρατέστερο σενάριο.

Τις προσεχείς μέρες αναμένεται και το Δελτίο Τύπου του σταθμού που θα ανακοινώνει το Πρωινό με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα που θα απαρτίζεται από τους Τ. Τεργιάκη, Φωτεινή Πετρογιάννη και Άρια Καλύβα. Μαζί τους η Δ. Νομικού.