Ο συγγραφέας, στιχουργός και μουσικός παραγωγός παρουσιάζει ζωντανά την επικαιρότητα αλλά και το χθες του καλού ελληνικού τραγουδιού με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο .

Αυτή την Παρασκευή, 26 Απριλίου στις 11 το πρωί συντονιστείτε με το Όγδοο Radio και την εκπομπή του Κώστα Μπαλαχούτη «Σαλπάρω και Χάνομαι» και κερδίστε ένα αντίτυπο της έκδοσης «Τα Ελληνικά Μουσικά Συγκροτήματα Των Sixties» του Νίκου Σάρρου.

Στο λεύκωμα-βιβλίο παρουσιάζονται 650 σπάνιες φωτογραφίες και αναλυτικές πληροφορίες για 170 συγκροτήματα μοντέρνας μουσικής που δημιουργήθηκαν και δραστηριοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας.

Περιέχει και άλλη μια σημαντική καινοτομία που το καθιστά έπολύτιμο οδηγό στην ελληνική νεανική ποπ κουλτούρα του 60΄. Σκανάροντας με το κινητό τούς κώδικες QR που βρίσκονται διάσπαρτοι στις σελίδες του βιβλίου, ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να ακούσει χαρακτηριστικά τραγούδια όλων των συγκροτημάτων που είχαν την τύχη να αποτυπώσουν τη δουλειά τους δισκογραφικά.

Η κλήρωση και το όνομα του νικητή θα γίνει γνωστό λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, δηλαδή λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της ίδια ημέρας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:
✒Όροι Συμμετοχής:
?Like στο Post
?Follow: Ogdoo Music Group
?Tag σε σχόλιο ένα φίλο λέγοντάς του την απάντηση της ερώτησης που θα θέσει ο μουσικός παραγωγός Κώστας Μπαλαχούτης στην εκπομπή του.
*Δικαίωμα συμμετοχής στο Giveaway έχουν όλοι οι κάτοικοι Ελλάδας που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
*UNFOLLOW θα αποκλείονται από κάθε επόμενο διαγωνισμό.

Το Όγδοο Radio ακούγεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μπαίνοντας στο ogdoo.gr και κλικάροντας το ευδιάκριτο banner (www.ogdoo.gr/radio) καθώς και μέσα απ’ την πλατφόρμα live24.gr.