Η συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ+ που είναι διαθέοιμη μέσα από τον ιστότοπο antennaplus.gr, πρόκειται να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό της με νέες κα πρωτότυπες παραγωγές. ‘Οχι μόνο σε επίπεδο σειρών και ταινιών αλλά και εκπομπών.

Σε αυτό το πλαίσιο,  οι υπεύθυνοι του ΑΝΤΙ + ήρθαν σε επίσημη συμφωνία με τον Γιώργο Λέντζα και τον ‘Αγγελο Γιακουμίδη, προκειμένου να ετοιμάσουν το ταξιδιωτικό, βιωματικό ντοκιμαντέρ «Football Stories 2». Δηλαδή τη συνέχεια του πρότζεκτ που είχαμε δει στον ΑΝΤ1 το 2019. Να υπενθυμίσουμε ότι το «Football Stories» καταγράφει και βάζει στο μικροσκόπιο την ποδοσφαιρική κουλτούρα κάθε χώρας, με αφορμή τα σημαντικότερα ποδοσφαιρικά ντέρμπι του κόσμου. Οι δύο  παρουσιαστές φορούν τα ποδοσφαιρικά τους κοστούμια, μετρούν χιλιόμετρα και κάνουν στά-σεις παίζοντας.. μπάλα στα μεγαλύτερα γήπεδα του κόσμου. Τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ παραμένει άγνωστο πότε θα δούμε το «Football Storιes 2» Τ1+ στο ΑΝΤ+.

ΑΝΤ1+: Τι θα γίνει με τους συνδρομητές για το Μουντιάλ

Ο Όμιλος του ΑΝΤΕΝΝΑ και το ΑΝΤ1+ θα πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να συγκεντρώσει τουλάχιστον 100.000 συνδρομητές στην πλατφόρμα του! Η αλήθεια είναι ότι όσο ο καιρός περνάει, τόσο περισσότερο νιώθει καυτή την ανάσα του Μουντιάλ στον… σβέρκο του!

Κι αυτό γιατί όπως όλα τα μεγάλα deal, έτσι και το συγκεκριμένο, έχει ρήτρα! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Ότι θα πρέπει οπωσδήποτε οι συνδρομητές της πλατφόρμας να φτάσουν τους 100.000 έτσι ώστε να μπορέσει στη συνέχεια να μεταδώσει συνδρομητικά τουλάχιστον 24 αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου. Διαφορετικά, οι αγώνες θα μεταδοθούν ελεύθερα από τον ΑΝΤ1 και το Μακεδονία TV. Αυτό προφανώς και φαντάζει αρκετά δύσκολο όταν μιλάμε για μία σχετικά κλειστή αγορά όπως η ελληνική!

Ο στόχος των 100.000 συνδρομητών που ορίζεται από την αρχική συμφωνία με τη FIFA φέρεται να παραμένει, γεγονός που βάζει πολύ ψηλά τον πήχη για τον κανάλι του Αμαρουσίου.