Σκληρή κόντρα  ξέσπασε στον αέρα του ΣΚΑΪ το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και τον Γρηγόρη Ψαριανό λόγω της ατάκας του δεύτερου για τα «πουτινόσκυλα που έχει γεμίσει η Ελλάδα». Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε δηκτικά λέγοντας «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;».
Άγρια κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Βαρεμένο και τον Γρηγόρη Ψαριανό, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Βαρεμένος στη διάρκεια της εκπομπής ανέφερε ότι «ο κ. Ψαριανός είπε ότι η Έλενα Ακρίτα είναι άθλιο «Πουτινόσκυλο» και θα καθίσω εγώ να συζητώ σε αυτή τη βάση; Δεν το συζητώ».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός απάντησε δηκτικά λέγοντας «κ. Βαρεμένε γιατί δικαιώνετε το όνομά σας; Αυτά που λέτε είναι χοντρά ψεύδη. Πότε είπα εγώ την κ. Ακρίτα έτσι;».

Ο κ. Βαρεμένος φώναζε ότι αυτός δεν είναι διάλογος και επαναλάμβανε τη λέξη «έλεος».

Ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι «ποτέ δεν έγραψα εγώ «Πουτινόσκυλο». Είναι γεμάτη η Ελλάδα «Πουτινόσκυλα», υπάρχει μεγάλη χρηματοδότηση στην Ελλάδα από τον Πούτιν και τα ρωσικά «Πουτινόσκυλα» και θα αποδειχθεί αυτό. Για την κ. Ακρίτα πού είναι αυτό που είπε ο κ. Βαρεμένος;».

Ο Γιώργος Βαρεμένος τον ρώτησε αν ισχύει τελικά ή όχι, με τον Γρηγόρη Ψαριανό να λέει στον κ. Βαρεμένο ότι «ξεκίνησες προσωπική επίθεση εναντίον μου. Είναι ντροπή».