Η Νάσια μαθαίνει ότι ο πατέρας της στη σειρά Κάνε ότι κοιμάσαι, είχε ερωτικές επαφές με την Βικτωρία και σοκάρεται. Η σύγκρουση κόρης – πατέρα είναι αναπόφευκτη. Εκείνη τον κατηγορεί όχι μόνο επειδή απάτησε τη μητέρα της, αλλά κι επειδή εξέθεσε την ίδια σε ένα θανάσιμο κίνδυνο. Μάταια, εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και να της ζητήσει συγγνώμη. Η Νάσια του ανακοινώνει πως δεν μπορεί να ζήσει πια μαζί του, μαζεύει τα πράγματά της και πηγαίνει στο σπίτι του θείου της.
Ο Νικόλας είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Μετά από όλα αυτά που έχει περάσει, αυτό ήταν το τελευταίο που ήθελε να του συμβεί. Παράλληλα, η δικηγόρος του Μηνά προσπαθεί να βρει τεχνάσματα για να πέσει ο πελάτης της στα μαλακά. Δεν διστάζει μάλιστα να ισχυριστεί ότι έχει το ακαταλόγιστο, λόγω της παραμονής του σε ψυχιατρικά καταστήματα στη διάρκεια προηγούμενης φυλάκισής του. Αυτό τη φέρνει σε σύγκρουση με την αυστηρή ανακρίτρια Βόλβη, η οποία έχει καταλάβει τι προσπαθεί να κάνει και αντιδρά στις πρακτικές της. Στο μεταξύ, ο Βανδώρος συνδέεται ξανά ερωτικά με την καθηγήτρια του γιου του.

Αυτή τη φορά, όμως, έχει βάλει στόχο, μέσα από τη σχέση αυτή, να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του.
Η Βικτωρία καταφέρνει να γλιτώσει από την απόπειρα δολοφονίας που της έστησε ο Παύλος κι αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα είναι να εξαφανιστεί, προκειμένου να γλιτώσει. Εκείνος, όμως, επιμένει να τον συγχωρήσει, χωρίς βέβαια να καταφέρει να την πείσει για τις αγνές του προθέσεις. Κι είναι τελικά ο Μιχάλης αυτός που τη βοηθάει να κρυφτεί. Σύντομα, όμως, η Βικτωρία συνειδητοποιεί πως ούτε αυτόν μπορεί να εμπιστευτεί και αναζητά καινούργιο σύμμαχο. Και η Ζωή όμως, που κρύβει ένα πολύ σκληρό μυστικό από τους γονείς της, περνά δύσκολες στιγμές. Το κρυφό παρελθόν της με τον Σταύρο τη στοιχειώνει και νιώθει πως πια έχει αρχίσει να χάνει τον έλεγχο.

Κάνε ότι κοιμάσαι: Δείτε το τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1-Γιατί κόπηκε

Κριστιάνο Ρονάλντο: Έριξαν τη «βόμβα» οι Ισπανοί – «Στην Αλ Νασρ από 1η Ιανουαρίου με τρελά λεφτά»

Wednesday: Το κομμάτι που σαρώνει στη σειρά του Netflix είναι από το 1962!