Η νέα σειρά μυθοπλασίας της ΕΡΤ, Φλόγα και Άνεμος, μας περιγράφει τον θυελλώδη έρωτα του Γεωργίου Παπανδρέου και της Κυβέλης. Η σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 12 επεισόδια, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Στέφανου Δάνδολου και είναι σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ και σενάριο Ρένας Ρίγγα.

Στο επόμενο επεισόδιο η Κυβέλη αντιλαμβάνεται ότι η χούντα παρακολουθεί το τηλέφωνό της. Εντωμεταξύ η Μελίνα που είναι στο εξωτερικό και οι υπόλοιποι εξόριστοι οργανώνουν αντίσταση. Ο ηθοποιός, Δημήτρης Χορν συμπαραστέκεται στην αγαπημένη του νονά. Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Γεώργιος έχει δίπλα του τον γιο του, Γιώργο, και τους φρουρούς της χούντας. Η Βαλεντίνη προσπαθεί να εντοπίσει τον Βλαδίμηρο. Ο Φώντας εντωμεταξύ συνεχίζει να διαβάζει το ημερολόγιο του Κροντηρά. Η Φωτεινή και ο Μιχάλης περνάνε τις τελευταίες τους ημέρες στο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα. Η Όλγα προσπαθεί να βρει κάτι να τη βοηθήσει να «διαλέξει» τη ζωή.

ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο Παπανδρέου ζητάει σε γάμο τη Σοφία και της υπόσχεται μια υπέροχη ζωή. Αργότερα, στο Βερολίνο, ο Παπανδρέου συναντιέται για πρώτη φορά με τον Βενιζέλο, τον οποίο εντυπωσιάζει η ρητορική του. Θα ικανοποιήσει, όμως, τα τολμηρά του όνειρα; Η Χρυσούλα, με την οποία είναι παντρεμένος ο Μυράτ, είναι έγκυος.
Κυβέλη και Κοτοπούλη ανεβάζουν ταυτόχρονα την ίδια παράσταση. Θα υπάρχει μεγάλη νικήτρια στην καλλιτεχνική τους κόντρα; Η Κυβέλη δέχεται στο σπίτι της την επίθεση των βασιλικών, με σκοπό την εξόντωσή της, γεγονός που θα οδηγήσει τους ίδιους στο τμήμα κατηγορούμενους. Η Κυβέλη πηγαίνει στη Χίο με τον θίασό της και τον Θεοδωρίδη και εκεί είναι που θα συναντηθεί για πρώτη φορά με τον Παπανδρέου.

Φλόγα και Άνεμος: Δείτε το αυριανό trailer

Όλες οι ειδήσεις

Γλυκάνισος: Ποιος πυροβολεί την Ραζάν-Ο Στρατής θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του-‘Ενα βήμα πριν τον γκρεμό!

Καιρός: Ο Αρναούτογλου προβλέπει νέες βροχές και καταιγίδες για την Παρασκευή (23/9)

Ποιος Παπαδόπουλος: Σε περιπέτειες ο παππούς- Παίρνουν κρυφά το αμάξι του πατέρα της Εριέττας