Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε σήμερα (13/6) στην εκπομπή Happy Day στον ALPHA ότι η Ζήνα Κουτσελίνη θα παραμείνει στον τηλεοπτικό σταθμό Star και τόνισε πως το θέμα της υπογραφής είναι τυπικό.

Οι εξελίξεις γύρω από το τηλεοπτικό… θρίλερ μοιάζουν να είναι οριστικές ως προς το πού θα τη δούμε την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, επικαλούμενη ασφαλείς πληροφορίες από το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, όπως είπε ξεκαθάρισε ότι η Ζήνα θα συνεχίσει και την νέα χρονιά στο Star, με το θέμα της υπογραφής να είναι, όπως όλα δείχνουν, τυπικό.

Επιπλέον η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία είναι πασίγνωστο ότι διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με την παρουσιάστρια του Star, έριξε αιχμές για τον Γιώργο Λιάγκα, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της και την Τίνα Μεσσαροπούλου, λέγοντας ότι να μην έχουν μερικοί άγχος για τις γυροβολιές της Ζήνας αφού οι μόνες που θα κάνει θα είναι τα ζεϊμπέκικα στην Πάρο και τη Νάξο. Τόνισε επίσης πως είχε πολλές προτάσεις κατά το παρελθόν της με μεγαλύτερες αποδοχές αλλά εκείνη αποφάσισε ότι έπρεπε να παραμείνει κάτοικος της Κάτω Κηφισιάς.

Ζήνα Κουτσελίνη: Παραμένει στο Star