Λίγο πριν από το μεγάλο φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA Το Προξενιό της Ιουλίας, ο γάμος του Γιωργίκη και της Ιουλίας διαλύεται για πάντα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, ο Προβιός βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα του κατηγορείται για το άγριο αυτό έγκλημα.

Μάλιστα, ο Στασινόπουλος πεπεισμένος για την ενοχή της την οδηγεί στην φυλακή. Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη δραματική σειρά εποχής του ALPHA και ανατρέπουν ριζικά τη ζωή των βασικών ηρώων.

Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε ένα χρονικό άλμα και θα βρεθούμε στο Καλοκαίρι του 1964. Τότε, η Ιουλία παίρνει εξιτήριο από την ψυχιατρική κλινική που όπως σας έχουμε αποκαλύψει την κλείνει ο Γιωργίκης.

Η γυναίκα επιστρέψει στο αρχοντικό για να αντικρίσει ξανά την κορούλα της που είναι πλέον τεσσάρων ετών και μεγαλώνει με την Χάδω. Ωστόσο, σύντομα η κοπέλα διαπιστώνει ότι η κατάσταση στο σπίτι παραμένει αφόρητη.

Συγχρόνως η Στεφανία επικοινωνεί με το Χρήστο και του ζητάει να γυρίσει για λίγο κοντά τους καθώς ο νεαρός ζει πλέον με τον πατέρα Επιφάνειο, κάπου έξω από την Ελασσόνα. Την ίδια ώρα ο Γρηγόρης μαθαίνει ότι η Φιλιώ είναι ξανά έγκυος ενώ η Ιουλία του αποκαλύπτει ότι η κόρη της είναι δικό του παιδί κάνοντάς τον να χάσει την γη κάτω απ’ τα πόδια του

Τις επόμενες ημέρες η Ιουλία παραμένει στο αρχοντικό και η ζωή της διατρέχει ξανά κίνδυνο στα χέρια του Γιωργίκη. Τότε όμως ένα απρόσμενο γεγονός ανατρέπει τα πάντα. Ένα βράδυ ο Προβιός βρίσκεται μαχαιρωμένος στο δωμάτιο του με πολλαπλά τραύματα.

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Δείτε το τρέιλερ

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 12/6 spoiler: Ποιοι κερδίζουν την 3η ασυλία;

Survivor spoiler αποχώρηση 11/6: Αυτός είναι ο 2ος υποψήφιος και μονομάχος!

MasterChef: Αλλάζει η ημερομηνία μετάδοσης του τελικού-Τι έχει συμβεί