Στο 1ο φαντασμαγορικό live του μουσικού talent show του MEGA, που θα μεταδοθεί απόψε, Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00, έρχεται ο Ηλίας Ψινάκης σε έναν ρόλο – έκπληξη που θα συζητηθεί!
Στα live shows του «X Factor» τίποτα δεν είναι δεδομένο!

Ένας απρόβλεπτος γκεστ σταρ θα εισβάλει στο πλατό του «X Factor» και με την αστείρευτη ενέργεια και το αντισυμβατικό του χιούμορ θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Στο 1ο φαντασμαγορικό live του μουσικού talent show του MEGA, που θα μεταδοθεί την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00, έρχεται ο Ηλίας Ψινάκης σε έναν ρόλο-έκπληξη που θα συζητηθεί. Μετά την απρόσμενη συνάντησή του με τον Χρήστο Μάστορα, ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε, αποδέχθηκε και την πρόσκληση του MEGA, και έτσι, αυτή την Κυριακή, στο 1ο live show του «X Factor», ετοιμάζεται να απογειώσει τη βραδιά με τις καυστικές ατάκες και την εκρηκτική προσωπικότητά του.

Τα live shows ξεκινούν και οι τέσσερις κριτές-μέντορες του «X Factor», Μιχάλης Κουινέλης, Χρήστος Μάστορας, Μαρίζα Ρίζου, Στέλιος Ρόκκος, παίρνουν τη θέση τους. Στην πρώτη μάχη ρίχνονται οι ομάδες του Χρήστου Μάστορα και της Μαρίζας Ρίζου. Οι 8 διαγωνιζόμενοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν το έπαθλο-ρεκόρ του «X Factor».

Παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου.

Στο backstage, η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος.

«X FACTOR» Το 1ο live show έρχεται απόψε, στις 21:00 στο MEGA με τον Ηλία Ψινάκη σε ρόλο – έκπληξη!