Μπορεί ο ΑΝΤ1 να είχε προγραμματίσει την πρεμιέρα της μουσικής εκπομπής, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τον Αντώνη Κανάκη. Το «Βινύλιο», όπως ανακοίνωσε ο παραγωγός και παρουσιαστής του, θα πάρει αναβολή μέχρι νεωτέρας!

Ο λόγος είναι ότι ο ίδιος και η ομάδα του θέλουν να δοθεί μεγαλύτερο βάρος στο «Ράδιο Αρβύλα», εξασφαλίζοντας παράλληλα τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστεί σωστά η δεύτερη εκπομπή.

Μάλιστα ο Αντώνης Κανάκης δήλωσε σχετικά:

«Μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το “Βινύλιο” και έχετε απόλυτο δίκιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα», ανέφερε αρχικά.

«Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το “Βινύλιο”. Ξέρουμε πόσο πολύ το αγαπάτε κι εσείς, αλλά ξέρετε πόσο το αγαπάμε και εμείς, οπότε μη βαράτε, ακούστε μας πρώτα», τόνισε στη συνέχεια.

«Πήραμε την απόφαση φέτος τουλάχιστον μέχρι και τα Χριστούγεννα να μην βγάλουμε το “Βινύλιο” στον αέρα και ο λόγος είναι ο εξής. Το “Βινύλιο” είναι μια εκπομπή που έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα μέχρι στιγμής. Στην αρχή ξεκίνησε με εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα unplugged της μουσικής, ύστερα σε εκείνα τα πάρτι, μετά στο YouTube και στα αφιερώματα. Επειδή όμως νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί (…) θέλουμε να πάμε το “Βινύλιο” στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι το επόμενο στάδιο θα το δείτε. Το ετοιμάζουμε».

 

Ράδιο Αρβύλα: Δείτε την εκπομπή του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα εκβιάζει τον Παρασκευά-Τέλος η Αντωνία-Την απολύει η Ισμήνη!

F1 Las Vegas: Ο Lewis Hamilton τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τον Toto Wolff

Σασμός: Αντώνης τέλος-‘Ετσι θα παραιτηθεί-Σκληρή κόντρα για Μαρίνα και Αντρέα