Μπορεί η ομάδα των Ράδιο Αρβύλα να επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας στη συχνότητα του ΑΝΤ1 αλλά όπως μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή Πρωινό Σου Σου, η δεύτερη εκπομπή, το Βινύλιο. που προβάλλεται κάθε Παρασκευή, δεν θα έχει την ίδια τύχη!

Όπως αναφέρθηκε η εκπομπή δεν θα προβληθεί για να ρίξουν το βάρος τους και την προσοχή τους στην καθημερινή εκπομπή τους και όχι στην εβδομαδιαία μιας και χρειάζεται πολλή δουλειά και θέλουν να «ρολάρει» για μερικές εβδομάδες.

Επιπλέον, και κατά το παρελθόν, το Βινύλιο έβγαινε μετά από μερικές εβδομάδες ενώ φέτος θέλουν επιπλέον χρόνο έτσι ώστε να το ανανεώσουν και να το «φρεσκάρουν».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η μουσική εκπομπή θα εμφανιστεί στις οθόνες μας τον Δεκέμβριο κι αυτό πάλι για… περιορισμένες παραστάσεις αφού οι γιορτές των Χριστουγέννων θα διακόψουν τη ζωντανή σύνδεση με Θεσσαλονίκη.

Τι όμως θα προβάλλεται στη θέση της εκπομπής του Αντώνη Κανάκη;

Αν και τίποτα δεν είναι βέβαιο, όπως τουλάχιστον ακούγεται, ο Εκατομμυριούχος θα είναι αυτός που θα παίζει, τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες ακόμα, την Παρασκευή αλλά και το Σαββατοκύριακο όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ράδιο Αρβύλα: Τέλος το Βινύλιο στον ΑΝΤ1