Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ πολλών άλλων σχολίασε και το γεγονός ότι τους κυνηγούν οι δημοσιογράφοι.

Σχετικά με τους δημοσιογράφους που τους ακολουθούν, ο Βασίλης Μπισμπίκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του: «Χυδαία τα “πεσίματα”. Υπήρχε χυδαιότητα, καμία ηθική. Παρασιτικοί οργανισμοί που λειτουργούν πάνω σε ανθρώπους και ζουν μέσα από αυτούς, κριτικάρουν τις ζωές τους και σχολιάζουν. Αυτό το κυνήγι είναι κάτι που δεν θα ήθελα να ξαναζήσω. Με ποιο δικαίωμα;».

Σε ερώτηση που του έγινε αν αντέδρασε ποτέ σε κάτι τέτοιο, ο ηθοποιός απάντησε: «Και το τηλέφωνο σήκωσα για να αντιδράσω σε δημοσιογράφο… και το χέρι μου παραλίγο να σηκώσω. Έβλεπα τις προάλλες μία εκπομπή που έβαζαν κοιλιές και έκαναν εμένα. Πώς είναι ο Μπισμπίκης, η κοιλιά του, αν ρουφιέται. Ρε φίλε, κατ’ αρχάς ξέρεις για ποιον λόγο μπορεί να έχω εγώ κοιλιά; Μπορεί να παίρνω φάρμακα και να μην μπορώ να αδυνατίσω. Από τη μία κάνουν body shaming και από την άλλη ηθικολογούν στις εκπομπές τους».

Ωστόσο, τα όσα είπε δεν είδε και με καλό… μάτι ο Ετεοκλής Παύλου. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Breakfast@ Star με αφορμή το ρεπορτάζ είπε:

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό, 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως παρασιτικούς οργανισμούς κάποιους δημοσιογράφους και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε.

Εγώ δε μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό. Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ τους νταήδες. Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου.

Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση.»

Βασίλης Μπισμπίκης: Κόλαφος ο Ετεοκλής Παύλου με τους νταήδες