Βαρύ πένθος βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου, έχασε τον πατέρα της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πρώτη εκπομπή του 2024 Mega Καλημέρα που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης 2/1, ήταν χωρίς την παρουσία της.

Η Ελεονώρα Μελέτη, κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκπομπής, εξέφρασε ευχές για το νέο έτος προς τους τηλεθεατές, με κυρίαρχη εκείνη της υγείας σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, στη συνέχεια, θέλησε να εξηγήσει τον λόγο που η συνεργάτιδά της δεν έδωσε το «παρών» σήμερα στην εκπομπή.

«Εγώ θέλω να στείλουμε την αγάπη μας και την θετική μας ενέργεια στην πολυαγαπημένη μας Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία δεν είναι σήμερα κοντά μας γιατί μία μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου έχασε τον μπαμπά της, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα την συναντήσουμε και πάλι σε λίγες ημέρες», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, έχασε από τη ζωή της τον πατέρα της ανήμερα των γενεθλίων της και θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μία ανάρτηση στο Facebook.

Η Αφροδίτη, ανέβασε μία σύνθεση από φωτογραφίες από τον πατέρα της και έγραψε στο post της: «Αντίο μπαμπάκα μου, αντίο λεβέντη μου και ήρωά μου, ψυχή και καρδιά τετραπέρατη, αντίο».

Βαρύ πένθος βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού μία μέρα πριν την αλλαγή

Βαρύ πένθος βιώνει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δημοσιογράφος, Αφροδίτη Γραμμέλη, αφού μία μέρα πριν την αλλαγή

Βαρύ πένθος για γνωστή δημοσιογράφο