Με αφορμή τη χθεσινή συνέντευξη της Χριστίνας Μπόμπα στον Νίκο Μουτσινά και το «Καλό Μεσημεράκι», ο Κώστας Τσουρός και η εκπομπή Mega Καλημέρα, σχολίασε αρκετά καυστικά τις δηλώσεις της.

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε:

«Τους πρώτους δύο μήνες με τα παιδιά ήταν σα να με είχε πατήσει τρένο. Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω. Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο. Ο Σάκης είναι χειρότερος από μένα, αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει», είπε η influencer.

Το απόσπασμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός εξέφρασε τη δική του άποψη για τα επαγγελματικά της γνωστής Influencer.

 

«Λέει η Χριστίνα Μπόμπα ότι “εγώ θα ήθελα να καταθέσω ένα δικό μου κόνσεπτ και να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”. Μόνο σε εμένα ακούγεται αυτό κάπως; Δηλαδή, από πού κι ως πού η Χριστίνα Μπόμπα να παρουσιάσει ένα κόνσεπτ στην τηλεόραση και να το καταθέσει κιόλας όπως το θέλει η ίδια;

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, αλλά θέλω να πω ότι η Χριστίνα Μπόμπα η δουλειά της δεν είναι στην τηλεόραση. Οπότε, πώς της έρχεται στο μυαλό “να φτιάξω ένα concept και να το πάω να το παρουσιάσω στην τηλεόραση”;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ακόμα, ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Η δουλειά της δεν είναι αυτή. Είναι σαν να κάνω εγώ ένα demo και να πω “παιδιά, αποφάσισα να κάνω ένα demo και να το πάω σε μια δισκογραφική”. Θα πουν “αυτός πάει καλά;”. Άμα με ακούσει η δισκογραφική και με θέλει, να έρθει να μου το πει. Εγώ να πάω στη δισκογραφική όμως, είναι λάθος».